rekisteriseloste

Tiedote rekisteröitymisestä

Jos et ole saanut vahvistusviestiä rekisteröitymisestä si, tarkista roskapostikansiosi. Tämä erityisesti hotmail ja gmail sähköpostin käyttäjille.

Kirjoittaja Aihe: Caddy Maxi California -21  (Luettu 1886 kertaa)

*****
  • Kaikkien kaveri Sr.
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 09:07
  • Eipä turhia höttyillä :)
Caddy Maxi California -21
« : 13.06.2021 kello on 09:25 »
Myös tuota uusinta Caddya saa nykyisin California-nimisellä matkailuvarustuksel la lisättynä, eikä tuo ajatus nyt varmaan niitä huonoimpia olekaan. Vaan kuten artikkelissakin sanotaan, enempi kesämatkailijan teltan korvikkeena tuo saattaisi joten kuten toimia ::)

https://www.is.fi/autot/art-2000008039824.html


Melko vaatimaton vain on tuo petipaikka, 5cm paksuisella "patjalla" on pituutta 199 ja leveyttä 105 cm, joten koita siinä nyt sitten 2 hlö jotenkin nukkuakin :-\


Meikäläisellä tuonne Berlingo XL tavaratilaan menee 120 leveä runkopatja heittämällä sisään, eikä tartte vielä etuistuimellakaan tiloistaan tinkiä lainkaan ^-^


Tuonne vaan patjan alle lisää nuo Californiassakin olevat ulosvedettävät keittiöt yms. niin aka paljon toimivampi retkule se tuosta PSA-perheen tuotteesta tulisi, jota löytyy myös Pökönä, Opelina ja Toyotanakin - kaikesta matkustusmukavuudes ta yms. nyt sitten vielä puhumattakaan, kun eihän tuossa uusimmassa Caddyssa ole enää edes aukeavia takaikkunoita lainkaan = on siis paku lisäistuimin, ennemmin kuin pakun näköinen henkilöauto jota nämä PSA-versiot edustavat 8)

*****
  • Kalustoon kuuluva
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 10:28
  • viva la France

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux