Forum > Jääkaapit

Thetford N4150 pakastin sulaa ajoittain

(1/1)

Petek:
Onko normaalia, että joskus pakastimen lämpötila (normaalisti -10...-13) nousee puolen tunnin aikana nollaan tai plussalle ja jätskit sulaa. Tapahtunut joskus ajon aikana, on tapahtunut myös ulkoista sähköä käytettäessä toisena päivänä.  Tilanteen voi pelastaa jos huomaa, valitsemalla kaasukäytön ja palauttamalla sitten automaatille.
Uusi auto ja takuunalainen kampe, maahantuoja sanoo toimittajan sanovan, että normaalia.

K.E.V:
^
No Ei !

Tarvasjoki:

--- Lainaus käyttäjältä: Petek - 31.05.2021     kello on 18:32 ---Onko normaalia, että joskus pakastimen lämpötila (normaalisti -10...-13) nousee puolen tunnin aikana nollaan tai plussalle ja jätskit sulaa. Tapahtunut joskus ajon aikana, on tapahtunut myös ulkoista sähköä käytettäessä toisena päivänä.  Tilanteen voi pelastaa jos huomaa, valitsemalla kaasukäytön ja palauttamalla sitten automaatille.
Uusi auto ja takuunalainen kampe, maahantuoja sanoo toimittajan sanovan, että normaalia.

--- Lainaus päättyy ---
Pitäähän sen toimia kaikilla kaasu/12v/220  ,automaattisesti kun on automaatti valinta päällä ,takuuksi vaan ja liikeeseen ,eikä mitään selityksiä tiukkana kaappi kuntoon.

0yxxy0:
Kyllähän monessa tuotteessa on ettei sulanutta saa uudelleen pakastaa, ja tuotteethan sulaa jos kerran menee plussan puolelle sisältä. En ainakaan itse usko noihin maahantuojan puheisiin. Jäätelöstä yleensä kyllä huomaa jos käynyt sulana.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View