Kirppis > Sekalaiset

ANNETAAN Pallas 5000/3230. Vm -87 (kevytperävaunu)

(1/1)

pallas87:
Annetaan kosteusvaurioinen vaunu, joka sijaitsee Padasjoella. Itsellä jäi projekti kesken, kun ei ollut tiloja missä tehdä ja nyt on seissyt mökillä muutaman vuoden eli jos joku haluaisi ottaa tämän projektiksi, niin tule hakemaan pois.

cvan:
onko sulla kuvia?kiinostaa kyllä

pallas87:
Hei, tilanne on hieman hankala, kun vaunu on Padasjoella ja itse olen Helsingissä. En ollut ajatellut luopua vanusta, joten en ole nyt ottanut siitä kuvia tässä tilanteessa. Kamerasta voi löytyä kuvia, jotka olen aikaisemmin ottanut, joten yritän etsiä niitä ja palaan sitten asiaan.

jonttufin:

--- Lainaus käyttäjältä: pallas87 - 21.05.2021     kello on 14:08 ---Hei, tilanne on hieman hankala, kun vaunu on Padasjoella ja itse olen Helsingissä. En ollut ajatellut luopua vanusta, joten en ole nyt ottanut siitä kuvia tässä tilanteessa. Kamerasta voi löytyä kuvia, jotka olen aikaisemmin ottanut, joten yritän etsiä niitä ja palaan sitten asiaan.

--- Lainaus päättyy ---
Kiinostaa kanssa, onkos kyseinen jo harmailla raidoilla, niitä valmistettiin jo 87 vuoden puolella, onko veto kunnossa, voin jotain maksaakkin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View