rekisteriseloste

Tiedote rekisteröitymisestä

Jos et ole saanut vahvistusviestiä rekisteröitymisestä si, tarkista roskapostikansiosi. Tämä erityisesti hotmail ja gmail sähköpostin käyttäjille.

Kirjoittaja Aihe: Välillä tulee paineella ja välillä yskii sekä pärskii  (Luettu 5573 kertaa)

*****
  • Kaikkien kaveri Sr.
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 10:57
Vs: Välillä tulee paineella ja välillä yskii sekä pärskii
« Vastaus #30 : 23.07.2021 kello on 16:52 »
Jos takaiskuventtiili pitää kuitenki senverran että se päästää ainoastaan paineen laskemaan " nollille" niin ei haittaa. Vaan päinvastoin, se estää mahdollisen pikkuvuodon esim. klemmariliitoksesta tekemästä isoa vesivahinkoa.

Mutta, jos takaiskuventtiili vuotaa niinpaljon että lämmittimessä oleva ilmaventtiililtä pääsee ilmaa putkistoon joka aiheuttaa pärskimistä niin silloin ilmanmuuta takaiskuventtiili on aiheellista vaihtaa uuteen.

Tarkista takaiskuventtiilin toiminta heti tiskillä sillä bestikseltä ostamani takaiskuventtiili päästi läpi heti uutena = roskiskamaa.Uusikin voi olla viallinen . . .

Yks konsti testata takaiskuventtiili on sellaane et' imaset imupuolelta ja senperään suljet kielellä putkwnrwiän, jos venttiili pysyy imaisemallasi alipaineella kielessäsi niin venttiili on toimitakuntoinen.

Saa muutenki kokeilla, ollos hyvävaan.
Kiitos vinkeistä. Tänään asentelin uuden ja vaikutti toimivan Thumb

*****
  • Kaikkien kaveri Sr.
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 10:57
Vs: Välillä tulee paineella ja välillä yskii sekä pärskii
« Vastaus #31 : 19.08.2021 kello on 10:16 »
Loppukaneettina lopullisen vian löysin sitten vedenpoistoventtiil in (kylmävesi) juuren halkeamasta. Edellämainitut avitti aina hetken mutta sitten pumppu käynnisteli itsekseen eli vuotoa piti hakea tosissaan. Venttiili uusi ja hiljaista on . Vuorokaudesta toiseen  Thumb

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux