Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Välillä tulee paineella ja välillä yskii sekä pärskii

<< < (7/7)

Teukka-74:

--- Lainaus käyttäjältä: vaanari61 - 18.07.2021     kello on 20:15 ---Jos takaiskuventtiili pitää kuitenki senverran että se päästää ainoastaan paineen laskemaan " nollille" niin ei haittaa. Vaan päinvastoin, se estää mahdollisen pikkuvuodon esim. klemmariliitoksesta tekemästä isoa vesivahinkoa.

Mutta, jos takaiskuventtiili vuotaa niinpaljon että lämmittimessä oleva ilmaventtiililtä pääsee ilmaa putkistoon joka aiheuttaa pärskimistä niin silloin ilmanmuuta takaiskuventtiili on aiheellista vaihtaa uuteen.

Tarkista takaiskuventtiilin toiminta heti tiskillä sillä bestikseltä ostamani takaiskuventtiili päästi läpi heti uutena = roskiskamaa.Uusikin voi olla viallinen . . .

Yks konsti testata takaiskuventtiili on sellaane et' imaset imupuolelta ja senperään suljet kielellä putkwnrwiän, jos venttiili pysyy imaisemallasi alipaineella kielessäsi niin venttiili on toimitakuntoinen.

Saa muutenki kokeilla, ollos hyvävaan.

--- Lainaus päättyy ---
Kiitos vinkeistä. Tänään asentelin uuden ja vaikutti toimivan Thumb

Teukka-74:
Loppukaneettina lopullisen vian löysin sitten vedenpoistoventtiil in (kylmävesi) juuren halkeamasta. Edellämainitut avitti aina hetken mutta sitten pumppu käynnisteli itsekseen eli vuotoa piti hakea tosissaan. Venttiili uusi ja hiljaista on . Vuorokaudesta toiseen  Thumb

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View