Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Välillä tulee paineella ja välillä yskii sekä pärskii

<< < (6/7) > >>

Teukka-74:

--- Lainaus käyttäjältä: vaanari61 - 17.05.2021     kello on 20:53 ---https://www.vapaa-aika.com/product/6118/micropur-juomaveden-sailontapulveri-mc-10000p

Myrkky myrkkyjen joukossa, kirjoitetaan tuo ensimmäiseksi niille koiranleuvoille jotka tuota myrkyksi rupee sanomaan. Ja lisään vielä että kyseistä ainetta käyttää avustusjärjestöt kuten Punainen Risti, Unicef sekä Saksan armeija ja NATO joten se siitä . . .

Tuota käyttämällä ei limoitu säiliöt / putkistot ja vettä voit käyttää esteettä kaikkiin tarkoituksiin.

Ps.

löysitkö takaiskuventtiilin ?  Oliko pumpussa integroitu takaisku ?  Sen voit kokeilla esim. puhaltamalla pumpun paineliittimeen, jos pumpun "perästä" tuulee niin pumpussa ei ole takaiskuventtiiliä . . .

--- Lainaus päättyy ---
Tuttu tuote vaunu ajoilta  Thumb Pysyi vesi raikkana.
Työt on estäneet tutkimisen ja jatkan tutkimista tällä viikolla. Pitää testata tuo "perätuulen" mahdollisuus  :laugh:

Teukka-74:
Näyttää siltä että ongelma ratkesi. Järjestelmän poistoventtiilien o-renkaat oli kovettuneet ja ainakin lämpimän veden venttiili sihisi ja repi ilmaa sisään kun hanat sammutti. Vaihdoin renkaat ja paine alkoi pysymään järjestelmässä. Jatkan seurantaa.

Teukka-74:
Päivitys aiheeseen koska tuo "vika" minkä korjasin , ei ollut ratkaisu pitkään. Tankkia täyttäessäni huomasin että repii ilmaa putkeen. Syy; korkin alla ottoletkun juuri halki. Korjasin sen ja heti oli täydet tehot putkissa Thumb eikä pärski

Teukka-74:
Ja lopuksi lisätään tietoa takaiskuventtiilist ä joka on korkin alla ennen imuletkua. Sekin valskaa ja sitten ei paine jää pidemmäksi aikaa putkistoon. Hommaan uudet Thumb

vaanari61:

--- Lainaus käyttäjältä: Teukka-74 - 18.07.2021     kello on 19:34 ---Ja lopuksi lisätään tietoa takaiskuventtiilist ä joka on korkin alla ennen imuletkua. Sekin valskaa ja sitten ei paine jää pidemmäksi aikaa putkistoon. Hommaan uudet Thumb

--- Lainaus päättyy ---

Jos takaiskuventtiili pitää kuitenki senverran että se päästää ainoastaan paineen laskemaan " nollille" niin ei haittaa. Vaan päinvastoin, se estää mahdollisen pikkuvuodon esim. klemmariliitoksesta tekemästä isoa vesivahinkoa.

Mutta, jos takaiskuventtiili vuotaa niinpaljon että lämmittimessä oleva ilmaventtiililtä pääsee ilmaa putkistoon joka aiheuttaa pärskimistä niin silloin ilmanmuuta takaiskuventtiili on aiheellista vaihtaa uuteen.

Tarkista takaiskuventtiilin toiminta heti tiskillä sillä bestikseltä ostamani takaiskuventtiili päästi läpi heti uutena = roskiskamaa.Uusikin voi olla viallinen . . .

Yks konsti testata takaiskuventtiili on sellaane et' imaset imupuolelta ja senperään suljet kielellä putkwnrwiän, jos venttiili pysyy imaisemallasi alipaineella kielessäsi niin venttiili on toimitakuntoinen.

Saa muutenki kokeilla, ollos hyvävaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View