Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Välillä tulee paineella ja välillä yskii sekä pärskii

<< < (5/7) > >>

0yxxy0:
Ja sitten kun kuuma ei pukkaa ilmaa niin sitten hana kylmälle, silloin voi muutaman röyhtäisyn päästää vedestä joka hanaputkessa jonka jälkeen tulee kylmävesiputken ilmat pois. Sama ilmaus pitää tehdä kaikille hanoille, eli putkista ilmat pois.

Teukka-74:

--- Lainaus käyttäjältä: vaanari61 - 16.05.2021     kello on 20:25 ---Jos takaiskuventtiiliä ei ole tai se vuotaa, tällöin Trumalla oleva ilmausventtiili päästää putkistoon ilmaa.

Syy siihen ilman päästöön on se että ilmausventtiili on korkeammalla kuin vesisäiliö. Vesi valuu läpipäästävän takaiskuventtiili/pumpun läpi vesisäiliöön takaisin ( tai mahdollisesti "puuttuvan" takaiskuventtiili/pumpun läpi ).

"Hullunkierto" on valmis, joka kerta kun lasket lämmintä vettä niin "pärskii". Koettu juttu, klemmari takaiskuventtiilin jälkeen oli löysällä, takaiskuventtiili/pumppu säiliössä jolloin vesi palasi säiliöön takaisin ( "ulospäin" näkymätön vuoto )

--- Lainaus päättyy ---
Puhummehan nyt tästä venttiilistä?

Teukka-74:

--- Lainaus käyttäjältä: kimi - 16.05.2021     kello on 22:25 ---Jos tuo toimi viime vuonna normaalisti niin sitruunahappohuuhte lu voi ratkaista ongelman.

--- Lainaus päättyy ---
Tarkoitatko että venttiilin sisus voisi puhdistua? Viime syksynä ostettu auto ja silloin systeemi toimi.

kimi:
Vesiputkeen kertyy limakerros jos raakavettä käyttää, itsellä aikoinaan joku vihreä ruoho vesipumpun suodattimessa ja limakerros putkissa. Pesu voi irrottaa mahdolliset liat putkista. Katso jostakin pumpun ja Truman väliltä löytyykö johdossa takaiskuventtiili. Tuossa kuvassasi olevassa on ainoastaan pieni kumikuula joka estää veden valumisen kirkkaaseen letkuun, kun pannu tyhjenee kuula päästää korvausilman pannuun

vaanari61:
https://www.vapaa-aika.com/product/6118/micropur-juomaveden-sailontapulveri-mc-10000p

Myrkky myrkkyjen joukossa, kirjoitetaan tuo ensimmäiseksi niille koiranleuvoille jotka tuota myrkyksi rupee sanomaan. Ja lisään vielä että kyseistä ainetta käyttää avustusjärjestöt kuten Punainen Risti, Unicef sekä Saksan armeija ja NATO joten se siitä . . .

Tuota käyttämällä ei limoitu säiliöt / putkistot ja vettä voit käyttää esteettä kaikkiin tarkoituksiin.

Ps.

löysitkö takaiskuventtiilin ?  Oliko pumpussa integroitu takaisku ?  Sen voit kokeilla esim. puhaltamalla pumpun paineliittimeen, jos pumpun "perästä" tuulee niin pumpussa ei ole takaiskuventtiiliä . . .

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View