Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Välillä tulee paineella ja välillä yskii sekä pärskii

<< < (4/7) > >>

kimi:
Nyt luin aloituksen uudestaan. Mitä Teukka tarkoitat sillä, että olet ajanut ilman pois letkuista. Lämminvesihana auki, ja odotat, ettei tule ilmaa, tähän voi mennä aikaa reilusti. Kylmä vesi ilmaa itsensä nopeasti.

Teukka-74:

--- Lainaus käyttäjältä: kimi - 16.05.2021     kello on 18:17 ---Nyt luin aloituksen uudestaan. Mitä Teukka tarkoitat sillä, että olet ajanut ilman pois letkuista. Lämminvesihana auki, ja odotat, ettei tule ilmaa, tähän voi mennä aikaa reilusti. Kylmä vesi ilmaa itsensä nopeasti.

--- Lainaus päättyy ---
Juuri tuota miten kirjoitit Thumb jostain luin että hana pitäisi olla kuuman puolella kun vettä ajan järjestelmään  :o

mjo33400:

--- Lainaus käyttäjältä: Teukka-74 - 16.05.2021     kello on 18:47 ---Juuri tuota miten kirjoitit Thumb jostain luin että hana pitäisi olla kuuman puolella kun vettä ajan järjestelmään  :o

--- Lainaus päättyy ---

Kun lämminvesi säiliö täytetään niin hana kuumalle puolelle ja odotetaan kunnes tulee vettä, silloin varaaja on täynnä. Näin olen toiminut ja ei pärski. Ei lämminvesipoileri täyty jos hana on kylmällä puolella.

vaanari61:
Jos takaiskuventtiiliä ei ole tai se vuotaa, tällöin Trumalla oleva ilmausventtiili päästää putkistoon ilmaa.

Syy siihen ilman päästöön on se että ilmausventtiili on korkeammalla kuin vesisäiliö. Vesi valuu läpipäästävän takaiskuventtiili/pumpun läpi vesisäiliöön takaisin ( tai mahdollisesti "puuttuvan" takaiskuventtiili/pumpun läpi ).

"Hullunkierto" on valmis, joka kerta kun lasket lämmintä vettä niin "pärskii". Koettu juttu, klemmari takaiskuventtiilin jälkeen oli löysällä, takaiskuventtiili/pumppu säiliössä jolloin vesi palasi säiliöön takaisin ( "ulospäin" näkymätön vuoto )

kimi:
Jos tuo toimi viime vuonna normaalisti niin sitruunahappohuuhte lu voi ratkaista ongelman.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View