Tekniikkakeskustelut > Myyjäliikeet ja korjaamot

SK-Caravan Pori

<< < (2/6) > >>

smy:
Minusta kanssa on turha alkaa kiukuttelemaan myyjälle/kauppiaalle että verkosta/muualta löytyy halvemmalla.

K.E.V:

--- Lainaus käyttäjältä: smy - 14.05.2021     kello on 17:43 ---Minusta kanssa on turha alkaa kiukuttelemaan myyjälle/kauppiaalle että verkosta/muualta löytyy halvemmalla.

--- Lainaus päättyy ---
Samoin, pitää naamansa ummessa ja ostaa muualta jos siltä tuntuu.

Kosmic:
Se oli minun näkemykseni asiasta. Älkää nyt suuret viisaat hengittäkö papukasvia. Olen käsittänyt että täällä voi kertoa oman käsityksensä asioista. Anteeksi te kaikkitietävät että häiritsin.

K.E.V:
Ainahan se on kiva verrata kiinalaisen väärennetyn tavaran verkkokaupan hintaa kotimaisen yrittäjän listoihin ja vittuilla perään. Sillee se suomen(kin) talous pyörii. Olet oikeassa, täällä voi kertoa mielipiteensä.

Onneksi 1.7 alkaa tämä tullillisuus 😂 tässäkin

Karabiilisti:
Saa jokainen hinnoitella tuotteensa. Tuossa joku päivä sitten piti tilata 10 eur varaosa eräästä karavaanari liikkeestä...muuten oli ookoo mutta minimi postikulu oli 17 eur!!! (sellasella tupakkiaskin kokoiselle osalle).... ei tullut kauppoja eikä kiukuttelua puolin ja toisin.

Millonhan valtio huomaa virheensä kun alkaa tullittamaan ja verottamaan sellasia 5eur ostoksia... siitä voi saada euron tuloja...ja virkamiehen työpanos maksaa monta euroa...

Kauppaa se ei pysäytä, hintaero on niin valtava. Ja alipaappat ovat jo reagoineetkin....ju st tuli alipapa paketti tänään...lähetys osoite saksa. Eli byebye verot ja tullit, paketit tulee eu:Sta.Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View