Tekniikkakeskustelut > Myyjäliikeet ja korjaamot

SK-Caravan Pori

(1/6) > >>

ZeiZei:
Koska en nähnyt yhtään kommenttia kys. puodista, laitan oman kokemukseni.
Pari autoa käytetty erilaisilla asennuksilla, pyöräteline, kaasunulosotto, jääkaapin korjausta, yms. Aina työ tehty hyvin ja kohtuuajassa. Niin että vaikka asumme Seinäjoella, ajelen mielummin Sk-Caravanille Poriin, kuin vien paikalliseen.

Jysky:
Itse ostin ja asennutin aurinkopaneelin. Senverran edukkaasti sai etten alkanut itse opettelemaan- melkein puoleen hintaan sis paneelin ja tarvikkeet, mitä vaunun luovuttajaliike pyysi. Itse oisin kyllä kaapelivedot yrittänyt fiksummin, mutta kaapissahan nuo on piilossa.
Heillä on keskellä päivää siesta- silloin on ihan turha liikkeeseen pyrkiä.

Tuolla tarkoitus teettää vuositarkastukset ja huollot vaikka matkaa reilut 100 km.

Karabiilisti:
Hyviä kokemuksia. Hinnat kohtuulliset ja tuossa yks kerta tuli ostettua joku tarvike ja kysäistyä samalla osaavatko sanoa mikä vika on yhdessä hellan levyssä kunnei syty. Näkemättä ei osannut sanoa mutta otti meisselin käteensä ja sanoi että käydään kattomassa kun auto on pihassa... ja parin minsan päästä levy toimi ja matka jatkui. Taisi tulla vielä kaupan päällisinä tuo.   Thumb

Kosmic:
Itsellä on yxi kokemus paikasta kun olin jotain vaille ja kysyin heiltä hintaa tuotteelle jonka hinnan olin katsonut jostain muualta. Kyseinen tuote oli heillä huomattavasti kalliimpi ja kun sanoin että sen saa muualta halvemmalla niin kaveri totesi että osta sieltä sitten ja löi luurin korvaan. Eli tuli kaksi asiointia kerralla. Ensimmäinen ja viimeinen.

Aakku:

--- Lainaus käyttäjältä: Kosmic - 14.05.2021     kello on 16:51 ---Itsellä on yxi kokemus paikasta kun olin jotain vaille ja kysyin heiltä hintaa tuotteelle jonka hinnan olin katsonut jostain muualta. Kyseinen tuote oli heillä huomattavasti kalliimpi ja kun sanoin että sen saa muualta halvemmalla niin kaveri totesi että osta sieltä sitten ja löi luurin korvaan. Eli tuli kaksi asiointia kerralla. Ensimmäinen ja viimeinen.

--- Lainaus päättyy ---
Minusta se oli ihan rehellinen vastaus ja toteamus...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View