Forum > Etuteltat ja markiisit

Normiteltasta vapaastiseisova

(1/1)

motksl:
En osannu etsiä vanhoja juttuja vapaastiseisovista teltoista. Tai lähinnä siitä, että onko joku onnistunut virittelemään normaalista etuteltasta vapaastiseisovan? Jos ei halua telttaa purkaa atomeiksi aina kun käy kausipaikalta vieraissa, niin onko vaihtoehtoja. Saako perinteisestä telttauraan vedettävästä teltasta tukia lisäämällä vapaastiseisovan. Ja onko jossain myynnissä välikankaita telttauran ja etuteltan välille.

Ei ole vielä tullut läheltä tutkittua nuita vapaastiseisovia telttoja, eli kuinka paljon erilaisia ne on oikeasti...

Antza0:
Kokemusta vain as-autojen standby-teltoista eli suht pienistä osateltoista. Noissa suurin ero on seinän viereen tulevissa pysty- ja vaakaputkissa sekä seinää vastaan tulevassa tiiviste'tyynyssä'. Ja sisäkattona toimivassa aukon peitossa, joka pudotetaan alas kun auto on veks. Kiristysnaruja on myös enempi seinän puolella, ettei tuuli vie koko vehjettä.

Osatelttaan ehkä tehtävissä, ei kyllä onnistu ihan pikku lisäyksillä. Tuskin on niin halpa homma, että kannattaisi. Lopputulos ei kuitenkaan ole aivan yhtä hyvä mitä valmis standby-teltta. Palkoille ei ainakaan pääse.

A-mittaiseen telttaan tuskin onnistuu kunnolla, edes isommalla työllä. Ja äkkiäkös sen teltan paketoi, pienellä rutiinilla. Kunhan on kuiva.

tsahkali:

--- Lainaus käyttäjältä: Antza0 -  6.05.2021     kello on 09:14 ---Ja äkkiäkös sen teltan paketoi, pienellä rutiinilla. Kunhan on kuiva.

--- Lainaus päättyy ---

Eikös se teltta ole täynnä tavaraa?
Pöytiä, tuoleja, grilli....

Jos ajatellaan asiaa tarkemmin, niin teltta ja vaunuhan on 'naitettu' toisiinsa telttauran ja putkien kiinnikkeiden kanssa.
Jotta vaunun voisi ajaa pois, pitäisi tehdä erillinen kehikko, johon teltta kiinnittyisi.
Sitten pitäisi ratkaista, miten tehdään kehikon ja vaunun välinen sauma ja siihenhän voisi katsella mallia teollisista rakenteista.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View