Forum > Kylpyhuone ja WC

Vesipumppujuttua

(1/1)

SeaSharky:
Autossani oli Aqua 8 vesipummppu, liekkö pakkanen hajottanut pumpusta sellaiset kolme kirkkaasta muovista tehtyä mäntää, sain sorvattua siihen polucarbonaattilevy stä uudet, mutta ei ollut oikein hyvä, ei aina jaksanut saada tarpeeksi painetta painekytkimelle. Olisi saanut kyllä uudet sisuskalut, mutta hinta oli senverran suolanen että tilasin kiinalaisen pumpun, mutta en noista paineista niin ollut tietoinen joten kiinapumppu oli vissiin tehty rankempaan käyttoon kun on 120w kun vanha on n.17w.
Lämminvesivaraajan pakkaskytkin alkoi päästää läpi niin että pumppu ei sammunut, ihmettelen kun pumpussa piti olla vain 1.3bar max paine.
Purin painekytkimen ja olihan laitettu jäykkä jousi, tein paljon ohuemmasta langasta uuden tosi löysän jousen ja rupesi toimimaan, reagoi nopeasti hanan aukaisuun ja samoin sammuu melkein heti kun sulkee hanan. Alkuperäinen toimi uutenakin paljon verkkaisemmin.

SeaSharky:
Minulla meni nyt baarit ja bascalit sekaisin, tuo pumpun paineraja oli 1.3Mpa, eli n. 13bar, ilmankos puhtia tuntui olevan, olisi saattanut jokin liitos ratketa jos ei lämminvesivaraaja olisi vuotanut pakkasventtiilistä ;D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View