Matkailukeskustelut > Matkailu kotimaassa

Ideapark Matkaparkki

<< < (19/20) > >>

elwari:
Poistuiko ne ilmaiset sähköpaikat Tampereen Ideaparkin parkkipaikalta? Siihen häkkiin en taida mennä, vaikka on rokotuksetkin kunnossa :)

porakone:

--- Lainaus käyttäjältä: 88k5 -  9.09.2021     kello on 11:01 ---Kyllä samaa mieltä hinnoittelusta yleisesti näistä B...parkeista. Jos tälleen vielä kesäkelissä rosmotaa 25€, mutta talvella 6-10A imutuksella annetaan mennä 14€ tai 11€. Joku talousviisaan laskemilla varmaan "kannattaa" tehdä noin.
--- Lainaus päättyy ---

No eihän tuo ole mikään Best Parkin keksimä systeemi vaan ihan normaali käytäntö matkailualalla. Silloin otetaan kun saadaan ja muulloin myydään halvemmalla että saadaan edes jotain pisnistä ja ihmiset muistavat.

tsahkali:

--- Lainaus käyttäjältä: porakone -  9.09.2021     kello on 16:50 ---No eihän tuo ole mikään Best Parkin keksimä systeemi vaan ihan normaali käytäntö matkailualalla. Silloin otetaan kun saadaan ja muulloin myydään halvemmalla että saadaan edes jotain pisnistä ja ihmiset muistavat.

--- Lainaus päättyy ---

Niin, sehän ei ole tyhmä joka pyytää....

Hesus:

--- Lainaus käyttäjältä: armas ujomieli -  9.09.2021     kello on 10:47 ---.... mut sitten pitäisi olla mahdollisuus itse paikat valita.

--- Lainaus päättyy ---

toi on hieman outoa, ei luulisi olevan iso vaiva muuttaa varaussovellusta niin että saa valita itse paikan. Sama koskee matkaparkki.com:ia.

armas ujomieli:
Niin ja vähän turhaa hommaa tulee jos innostuu oleen toisenkin yön joutuu siirtyyn ;D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View