Forum > Sähkölaitteet

Agm akku

(1/6) > >>

Samimaenpaa:
Ostin vaunuun uuden akun kun tulee tuo aurinkopaneeli. Tajusin akun ostettuani, että tuo on Agm-akku start-stop autoille, tai ainakin niihin suositeltu. Tuliko nyt ihan väärä valinta, kun tarkoitus oli siis hankkia vapaa-ajan akku aurinkopaneelijärje stelmään? Tuo Start-stop maininta oli niin pienellä tuossa etten kaupassa huomannut.

Yrjö:
  Eiköhän tuokin hommansa hoida, ostat seuraavaksi toisenlaisen.
  Ite käytän paljon risa akkujen palautuspisteistä "varastettuja" akkuja. Viimeksikin Tampereen Tarastenjärven jätekeskukselta löysin hyvän, vaihdokin kyllä jätin tilalle.

Karabiilisti:
perus lyijyakku olis paras....
mutta ei kai se haittaa jos kenno starttailee säännöllisesti

tsahkali:
Asiasta mitään tietämättä sanoisin, että valinnan ainoa ongelma on, että hinta oli hieman korkeampi.
Joten anna palaa!

-------:

--- Lainaus käyttäjältä: Samimaenpaa -  1.04.2021     kello on 19:38 ---Ostin vaunuun uuden akun kun tulee tuo aurinkopaneeli. Tajusin akun ostettuani, että tuo on Agm-akku start-stop autoille, tai ainakin niihin suositeltu. Tuliko nyt ihan väärä valinta, kun tarkoitus oli siis hankkia vapaa-ajan akku aurinkopaneelijärje stelmään? Tuo Start-stop maininta oli niin pienellä tuossa etten kaupassa huomannut.

--- Lainaus päättyy ---

Oot tehnyt todella hyvän ja parhaan valinnan. Kerrankin jollakin ollut rahaa sijoittaa kunnolliseen tuotteesen. Mahtava lukea tän palstan yllätykseksi tällästä. Lyijyakut on jo kovastikkin historiaa, ei kannata mihinkään vehjeeseen niitä sijoittaa, jos virtaa tarvitsee. Lyijyakuissa on huonot otto ja anto ominaisuudet.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View