Forum > Vetoautot

Jarruvalo-ongelma

(1/1)

tucson:
Tuli juuri katsastuksen alla ongelma. Jarruvalot palaa satunnaisesti kokoajan. Kun peruuttaa ikkunoiden eteen, näkee,että kun painaa jarrua kirkastuvat jarruvalot hieman. Satunnaisesti taas pelaavat ihan ok. Auto oli motonetkorjaamossa muutama päivä sitten ja siihen vaihdettiin jarruvalokatkaisija . Ei auttanut. Amatöörin arvaus, voisiko olla joku maavuoto-ongelma jossain ? Maanantaiaamuna pommitan taas korjaamoa, mutta olisiko jollain ajatuksia ?
Testejä; kokeilin vetokoukun pistokkeeseen "testikapulaa jolla voi tarkistaa auton/vaunun" kytkentöjen toimivuutta led ilmaisimilla. Kun sen vähäisenkin kuorman kytkee, toimivat valot normaalisti. Kun sen tökkää paikalleen, sammuvat jarruvalot ja kun ottaa irti, syttyvät taas. Ilmeisesti joku maavuoto tai huono kontakti jossain.
Auto on allekirjoituksen mukainen Hyundai Tucson 2,7 V6 automaatti 2005,ajettu alle 170 tuhatta, huollettu säännöllisesti, ei aikaisemmin mitään ongelmia

tucson:
Ongelma selätetty, toivottavasti. Vaihdettu "uusi" jarruvalokatkaisija .  Osoitti aivan samat ongelmat kuin vanha. No uusi käynti ja uusi katkaisija ja kaikki toimii. Ei maksanut mitään, meni takuun piikkiin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View