rekisteriseloste

Tiedote rekisteröitymisestä

Jos et ole saanut vahvistusviestiä rekisteröitymisestä si, tarkista roskapostikansiosi. Tämä erityisesti hotmail ja gmail sähköpostin käyttäjille.

Kirjoittaja Aihe: Jarruvalo-ongelma  (Luettu 635 kertaa)

*****
  • Karavaanari
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 10:27
Jarruvalo-ongelma
« : 28.03.2021 kello on 16:56 »
Tuli juuri katsastuksen alla ongelma. Jarruvalot palaa satunnaisesti kokoajan. Kun peruuttaa ikkunoiden eteen, näkee,että kun painaa jarrua kirkastuvat jarruvalot hieman. Satunnaisesti taas pelaavat ihan ok. Auto oli motonetkorjaamossa muutama päivä sitten ja siihen vaihdettiin jarruvalokatkaisija . Ei auttanut. Amatöörin arvaus, voisiko olla joku maavuoto-ongelma jossain ? Maanantaiaamuna pommitan taas korjaamoa, mutta olisiko jollain ajatuksia ?
Testejä; kokeilin vetokoukun pistokkeeseen "testikapulaa jolla voi tarkistaa auton/vaunun" kytkentöjen toimivuutta led ilmaisimilla. Kun sen vähäisenkin kuorman kytkee, toimivat valot normaalisti. Kun sen tökkää paikalleen, sammuvat jarruvalot ja kun ottaa irti, syttyvät taas. Ilmeisesti joku maavuoto tai huono kontakti jossain.
Auto on allekirjoituksen mukainen Hyundai Tucson 2,7 V6 automaatti 2005,ajettu alle 170 tuhatta, huollettu säännöllisesti, ei aikaisemmin mitään ongelmia

*****
  • Karavaanari
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 10:27
Vs: Jarruvalo-ongelma
« Vastaus #1 : 29.03.2021 kello on 15:39 »
Ongelma selätetty, toivottavasti. Vaihdettu "uusi" jarruvalokatkaisija .  Osoitti aivan samat ongelmat kuin vanha. No uusi käynti ja uusi katkaisija ja kaikki toimii. Ei maksanut mitään, meni takuun piikkiin.

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux