Forum > Etuteltat ja markiisit

Kampa air ilmaputkiteltat

(1/1)

Raksaus:
En tiedä olenko jotenkin vainoharhainen, mutta kun näitä kirpparipalstoja ja Toria seurannut, niin tuntuu että Kampan ilmaputkitelttoja ja melkein kaikki kertoo että kerran tai pari käytetty. Onko noiSa jotain ongelmaa, vai miksi tuntuu että näitä on ainakin paljon enemmän liikkeellä kuin aiemmin. Vai onko nöitä saanut jostain hyvään hintaan ja ostettu kokeeksi ja nyt vaan halutaan rahoja takaisin kun ei ollutkaan itselle niin sopiva.

K.E.V:
Sitä samaa olen seurannut

vaanari61:
Nuin enempiä noita hiplanneena sanoisin että eivät ole käytännöllisiä. Tilaaviepä ja painava "möhkö".

Ennemmin laittaisin itselleni lasikuitukaarin varustetun / extraohuesta telttakankaasta tehdyn teltan joka voisi toimia myös katoksena.

Tuollainen teltta/katos mahtuisi hyvinki "putkilaukkuun" taitettavine lasikuitukaarineen niin märkänä kuin kuivanakin.

Tuo teltta kiinnitettäisiin asuntoautoonkin telttauralistaan, tuo sydseemi toisi helpotusta tuuli/sääskiongelmaan.  ( Aina tiivis kulkineen ja teltan välinen kiinnitys. ) Asuntoautoissa ei VIELÄ ole kiinteitä telttauralistoja mutta ehkä sekin päivä koittaa että sellaisia asuntoautoista löytyy.   

0yxxy0:
Meillä on nykyisessä vaunussa eikä oo myynnissä ja käytetään aina muutaman päivän pysähdyksen yhteydessä. Saa yksinkin laitettua ja poistettua. Pystytys alle 10min, suurinosa ajasta menee pumppaamiseen, tosin siihenkin ois oma kompura olemassa (12v) joka pysähtyy kun paine oikea. En voi kuin kehua.

 Edellisessä oli putkimallin vähän raskaskin versio jossa ei puhettakaan että yksin ois pystyttänyt, kahella nippanappa kolmella henkilöllä jo hyvä.

Erkki:
Sama täällä. Meillä 2020 vuosimallin Kampa ilmatäytteinen teltta, joka pystytetään pidempiaikaiseen leiriytymiseen. Lisäksi vaunussa on Thule Omnistor kattomarkiisi lyhyempiä aurinkoisia leiriytymisiä varten. Minusta hyvä kombo. Voi vaikka pidemmillä ajomatkalla pysähtyä järvenrannalle kahvitauolle ja veivata markiisin esille suojaksi auringonpaisteelta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View