Forum > Kylpyhuone ja WC

Knaus wc/siuhkutilan lattia

(1/2) > >>

SportTraveller:
Missäs tollasia myydään varaosina, siis varmaan jossain Knaus liikkeessä timantein kuorrutetulla hinnalla.
Kummallista bakeliittimuovia on tuo koko lärpäke. rutisee oikein kun astuu.

Koitan kyllä ensin teipata vanhan yhtenäiseksi, ja kuiduttaa muottia vasten uuden, mutta jos menee pipariksi niin saako jostain maailmalta moisia tilattua? Tuleehan sille satanen hintaa tehtynäkin, jos aikaa ei laske, mutta paljonko tuollainen muoviosa voi maksaa?

Osanumerot ilmeisesti pohjassa:
Parat-Nr : 972045169
Kdn.Nr : R14080032
Wekstoff: PS

"Masi":
Ehkä saksalaisilta sivuilta kannattaa etsiä eli googleen auton tyyppi ja sanat: wohnmobil, duschwannen.

https://www.campingshop-24.de/sanitaer/duschwannen/

SportTraveller:
Ei aivan pikaisella kaivelulla löytynyt muuta kuin yksi joka olisi pitänyt noutaa saksasta. Niinpä liimalin palaset yhteen, pakkeloin vähän kuviota ehjäksi. Siinähän meni muutama päivä lusikoidessa lasikuitua vasten muottina toimivaa vanhaa lattiaa, ja 2 komponentti venemaali pintaan. Ihme kyllä, meni vielä jopa paikallensa ilman hirveätä väkivaltaa. Nyt pitäs laittaa lämmöt kunnolla päälle ja pursutella silikonit saumoihin. laitoin samalla vähän äänieristemattoa alle, niin joustaa vähän enemmän kuin sitä vaneria vasten.kohtahan se selviää miten se sitten kestää ja toimii.

jamseil:
Nyt kun se pulkka on vielä irti, niin olisi helppo laittaa suojajännitteellä toimiva lattialämmitysfilmi sen alle. Jollei lämmitystä jo ole vessan kohdalla.
https://www.vapaa-aika.com/product/2536/lampoelementti-69-cm-48v-55wm

SportTraveller:

--- Lainaus käyttäjältä: jamseil - 11.03.2021     kello on 11:46 ---Nyt kun se pulkka on vielä irti, niin olisi helppo laittaa suojajännitteellä toimiva lattialämmitysfilmi sen alle. Jollei lämmitystä jo ole vessan kohdalla.
https://www.vapaa-aika.com/product/2536/lampoelementti-69-cm-48v-55wm

--- Lainaus päättyy ---

 Thumb
Kävi mielessä kans sama, mutta menee hyvin Putki sekä ulkolaidan alla että keskeltä. Ainakin se vaneri on oikee mukavan lämmin konttailla kub raavin vanhoja silareita seinistä

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View