Forum > Lämmitys ja ilmastointi

Ritilöiden talvisuojien vaikutus vetoon

(1/4) > >>

Mazza:
Hei, ollaan tässä rupeamassa nukkumaan ensimmäistä talviyötä kolmen kauden vaunussamme. Truma S3002:ssa tuntuu piisaavan potku hyvin, mutta jääkaapin alta tuleva veto häiritsee. Jääkaapin alla on tuloilmaventtiili, mikä on toki keskieuroopan tyyliin todella iso talvikäyttöä ajatellen, mutta lisäksi tuolla on melkein jääkaapin levyinen n. 2cm korkea rako jääkaapin taakse. Sieltähän tulee kylmää varmasti vähintään yhtä paljon kuin tuloilmaventtiilist ä.

Oletteko huomannut jääkaapin ritilöiden talvisuojilla vaikutusta vetoon tai lämmityksen tehontarpeeseen? Sellaisia ei tässä vaunussa ole, mutta eipä nuo paljoa näytä maksavankaan. Toisaalta vaunua ei ole tarkoitus talvisin käyttää muuten kuin pihalla yön-pari talvessa.

kimi:
Jääkaapin tulisi olla tiivis asuinosaan. Mikä vaunu on kyseessä ja kuva kertoo usein enemmän kuin 1000 sanaa

arska100:
Pelkästään jääkaapin käytön kannalta suosittelen suojien ostoa ja paikalleen laittoa. Pari viikkoa sitten kaveri soitti että miksi jääkaappi lämpes pakkasella. Meni nesteet jäähän..

Karabiilisti:
jääkaapin takaa tosiaan ei saisi tulla vuotoilmaa vaunuun/autoon sisätiloihin... se voi olla jopa vaarallista

tsahkali:

--- Lainaus käyttäjältä: arska100 - 31.01.2021     kello on 08:50 ---Pelkästään jääkaapin käytön kannalta suosittelen suojien ostoa ja paikalleen laittoa. Pari viikkoa sitten kaveri soitti että miksi jääkaappi lämpes pakkasella. Meni nesteet jäähän..

--- Lainaus päättyy ---

Pari kertaa olen törmännyt tuohon väitteeseen.
Onko ammoniakit karanneet, vai miksi jäätyminen tapahtuisi?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View