Forum > SFC-alueet

Kattivankkuri, Vuokatti

(1/23) > >>

Weicco:
Kokemuksia?

Yleensä alueesta.

Onko huoltotilat/ saunat riittävät alueella olevalle porukka määrälle.

Jushi69:
Siirrähän ninenine loputkin rönsyilyt väärän otsikon alta tänne niin pysyy ketju puhtaan ja saa tämä taas vastauksia kyselyyn notta ei tarvi toistaa..

99:

--- Lainaus käyttäjältä: Jushi69 - 14.09.2011     kello on 23:12 ---Siirrähän ninenine loputkin rönsyilyt väärän otsikon alta tänne niin pysyy ketju puhtaan ja saa tämä taas vastauksia kyselyyn notta ei tarvi toistaa..


--- Lainaus päättyy ---

Jos et ole huomannut niin tänään on sirrelty toistasataa ketjua oikeisiin paikkoihin, ja lisäksi uusia alueita on perustettu.
Eli tahdon tällä sanoa että en ihan joka asiaa ehdi tekemään heti ;D

ps. joka viestin oikeassa alanurkassa on linkki josta voi ilmoittaa viestistä joka on väärässä paikassa, kannattaa käyttää sitä  ;)

kaitsute:
Kiva paikka, mukavaa sakkia ja se oli erityisen mukavaa, että saimme vieraspaikan hissin vierestä, joten voi laittaa suoraan sukset jalkaan ja hissiin. Taas vaunulle tullessa ei tarvinnut lykkiä ollenkaan, vaan pääsi laskemaan suoraan pihaan.

Muksu laski itsekseen parin kaverin kans ja pystyi ikkunasta seuraamaan tapahtumia.

Hyvät, uudehkot ja siistit sauna, wc, ym tilat ja jushille kiitos löylyseurasta.

Suosittelen.

Jushi69:
Joo tsori 99.En tosiaan tiedä minkälaisen työn alla joudut olemaan tämän sivuston kanssa kunhan vain mainitsin että jos voit siirtää niin hyvä.
Kopsasin sitten sieltä tuon vastineeni kysymykseen.

Nyt on muuten vieläkin uudemmat saunatilat..  ;D ;D
Hieman ehostusta ja uudet lauteet nin vanhakin näyttää uudemmalta.
Kiitos vaan Kaitsutellekin saunaseurasta.En olis tuntenut mutta minä kai olen kirjoitellu liiankin avoimesti kun mut tunnistit.  :)
Teretulemast uudelleenkin.
Weicolle, jos ite tykkäät lasketella ja tuntuu että alkaa laskukamat olla vanhat niin suosittelen käyntiä välinevuokraamon kautta kun saa edulliseen hintaan huippukamaa suksista ja monoista lähtien.Poistavat jatkuvasti kerran kaudessa tai pari kertaa käytettyjä välineitä.Suosittel en käymään Katissa jahka laskukelit alkaa...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View