Tekniikkakeskustelut > Karavaanarin tietotekniikka

USB adapterin tehot

(1/6) > >>

Aakku:
Tuli otsalampun mukana 12V tupsy USB adapteri...

Adapterissa on kolme USB liitäntää, mutta tarkemmin katseltuani niissä kaikissa liitännöissä on eri teho. (1.1 A, 2.1 A, 3.1 A)
Mihin noista pitää johto tökätä milläkin laitteella? Joskus olen nähnyt sellaisen, jossa tehokkaampi liitäntä taisi olla iPhonelle.

volvo:
olisiko käyttö ohjeissa jotain kerrottu?

88k5:
Mulla vastaava (olisko merkkiä Silvercrest  ;D); 3x usb, muistaakseni 1+1+2A. Näyttää amperien kulutuksen, ja akkujännitteen, jos virran kulutusta ei ole..
Ajaa asiansa.

Ihan sama mihin kytkee minkä, kaikissa toimii. Tietty sen mukaan sopiva reikä, jos tietää vastaanottokyvyn..

 

jamseil:
Jos kytket vain yhden laitteen, niin voi olla isoimmassa. Tuo on max virta minkä se jaksaa antaa, laitteen kuorma määrää sen mitä se todellisuudessa ottaa.

Jos kytket useamman laitteen, niin suurimmat virtasyöpöt (tabletti/puhelin) isompaan. Verkkolaitteiden virta arvoista saat tarvittaessa vinkkiä.

Jossain Kiinan ihmeissä (otsalamput, yms.) ei ole minkäänlaista virran hallintaa akun lataukselle, silloin voi kuumentua liian isolla virralla ladattaessa. Sitten vaan pienempään.

Aakku:

--- Lainaus käyttäjältä: jamseil - 12.01.2021     kello on 00:24 ---Jossain Kiinan ihmeissä (otsalamput, yms.) ei ole minkäänlaista virran hallintaa akun lataukselle, silloin voi kuumentua liian isolla virralla ladattaessa. Sitten vaan pienempään.

--- Lainaus päättyy ---
Tässä otsalampussa on jonkinlainen virranhallinta...

Virranhallinta on tällä kertaa akkukotelossa. Aikaisemmassa otsalampussa se oli integroitu USB latausjohdon sisään. Toinen pää tappiliitännällä.
Mikä noissa omppu vehkeissä on niin ihmeellistä, kun joissakin tupsy adaptereissakin on niille ihan ikioma USB liitäntä merkittynä?
Ja tuosta virran voimakkuudesta. Voiko esimerkiski älykelloa, tai langattomia korvanappeja ladata ihan millä USB virralla vain?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View