rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Sähköpaikan hinta  (Luettu 6640 kertaa)

*****
  • Karavaanari
  • Viimeksi paikalla:24.11.2022 kello on 14:27
Vs: Sähköpaikan hinta
« Vastaus #30 : 11.01.2021 kello on 19:17 »
Mihin sitä tarvii, jos itellä parit (tai yks riittävän pitkät) apukaapelit. Hupiakuista potku..

Talviautoilussa pitää olla varautunut usealla tapaan ongelmiin. Mitenhän tuolla pohjoisessa saa odotella.. lähinpalvelukeskus taitaa olla aika alhaalla. Toisaalta eikö sitä apuvirtaa saa ihan kaikki tiepalvelua tarvitsevat.. jotainhan saattaa joutua maksamaan, mutta eikat se ole ongelma, jos on hädässä  :-X

Perjantaina oli yhden (ajaa hinuria) kanssa juttua tuosta pluspalvelusta. Jäin käsitykseen, että koskee näitä raskaampiakin m-autoja, mutta rajahan menee 4tn, eli kannattaa kattoa autovakuutuksen kattavuus tuon sijaan.

Tuossa loppuvuodesta hyökkäsi poro auton kimppuun vähän Vikajärven pohjoispuolella. Sellaista vauhtia tuli metsästä eteen, että oisko ollut joku sillä perässä. Jalan sain jarrulle, mutta jarrutus tuskin ehti alkaa ennen osumaa. Pari sekuntia osumasta kojetaulu täynnä valoja, muun muassa vähäinen jäähdytysneste.
Itse asiaan, Rovaniemelle matkaa vain noin 30 kilometriä, hinausauto tuli siltikin vasta 45 min kuluttua. Onneksi oli nollakeli, autohan ei kauaa lämmintä puhaltanut, kun jäähdytysnesteet olivat kierron ulkopuolella. Vaatetta olisi toki ollut vielä lisääkin, eli mitään vaaraa ei ollut. Sen kuitenkin tuosta otin opiksi, että jos vielä joskus täällä pohjoisessa vastaavassa tilanteessa olen, niin ensimmäisen auton kyytiin on pyrittävä, mikä paikalle osuu. Seuraavaa saattaa joutua odottelemaan.

*****
  • Karavaanari
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla: 5.12.2022 kello on 13:11
Vs: Sähköpaikan hinta
« Vastaus #31 : 13.09.2022 kello on 12:44 »
Kävin uudelleen. Nyt sai valita sähköllä tai ilman. :) Mutta muutoinkin: Hyvät opasteet tullessa, asiakaspalvelun sujuvuus, ystävällisyys ja asiantuntemus 5/5. Tunti aikaa  ja mieluusti olisivat paistaneet mitä vain olisi mieli tehnyt. Joen rannalle oli tullut sorastettuja sähköpaikkoja, sauna ja uimarappuset rannassa. Uudet huoltotilat tip-top. Tulen toistekki.

*****
  • Karavaanari
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla: 5.12.2022 kello on 13:11
Vs: Sähköpaikan hinta
« Vastaus #32 : 15.09.2022 kello on 12:18 »
.. Ivalossa siis kävin, tämän ketjun aloitus on sieltä nii  piti päivittää kokemuksia