Forum > Matkailu kotimaassa

Karavaanarimatkailu kesällä 2021

(1/6) > >>

JuhaL:
Taitaa tuo tuleva kesäkin mennä kotimaan matkailun merkeissä kun koronarokotukset saattavat venyä pitkällekin jopa kesän yli kun ei ole tarpeeksi iäkäs tai kuulu riskiryhmiin  :(
Lisäksi taitaa vielä mennä pitkään ennen kuin tulee selvyyttä siihen millä rokotteella voidaan lapset rokottaa. Ja vaikka kumpikin edellä mainittu ongelma ratkeaisikin niin onko rokotustilanne silloinkaan yhtä hyvä Euroopassa, jotta viitsisi/uskaltaisi matkaan lähteä kun rokotteenkaan suoja ei ole 100%.

Meillä ulkomaan reissu Kroatiaan peruuntui jo viime kesältä ja nyt myös vahvasti näyttää siltä että tulevaltakin kesältä. Kotimaassakin on toki paljon hyviä matkailukohteita ja niitä on kierrettykin useana vuonna ahkerasti, mutta perheen varhaisteini haluaisi etelämmäs sinne missä vedet on varmasti yli 20 asteisia...

Miten muut, mitä suunnitelmia kesäksi?

Alan:
Ei vielä kirvestä kaivoon, johonkin Suomen ulkopuolelle saattaisi päästäkin. Katsotaan nyt, Ruotsikin olisi ihan hyvää vaihtelua. Baltiasta puhumattakaan.

Jos ei pääse, niin reissataan ihan itäistä Suomea, Savonlinnan kautta Lappeenrantaan ja siitä ylös, ainakin Kuusamoon mutta ehkä Savukoskelle asti. Kesäkuussa.

0yxxy0:

--- Lainaus käyttäjältä: Alan -  6.01.2021     kello on 21:00 ---Jos ei pääse, niin reissataan ihan itäistä Suomea, Savonlinnan kautta Lappeenrantaan ja siitä ylös, ainakin Kuusamoon mutta ehkä Savukoskelle asti. Kesäkuussa.

--- Lainaus päättyy ---

Kuusamoon kannattaa normaalisti mennä ennen juhannusta, siis ennen sääskiä.

MRi:
Kyllä tässä vieläkin elättelee toiveita, että pääsisi kesällä eurotourille. Viimeisin päivitetty pläni olisi noin 3 viikon mittainen, mistä viikko Italiassa Gardalla, viikko alas ja viikko ylös. Pääosin Saksaa matkavarrella.

Mutta realisti pitää olla eli plän B:nä on lyhyt Suomitour länsirannikkoa pitkin ja paluumatkalla pandat Ähtärissä ja Särkänniemi Tampereella.

Kovasti tekisi mieli reissuun, ei voi kieltää  :(

Ja täytyy nähdä tuossa plän B:ssä ne hyvätkin puolet: olisi erittäin hyvät mahdollisuudet nähdä sekä Imatran ajot että Motogp Kymiringillä. Tirmo Blues ja mökillä riittää projektia ja tekemistä ilman, että sitä tarvitsee keksimällä keksiä.

Mutta täytyy vaan malttaa ja odottaa mihin tilanne kehittyy. 

Alan:

--- Lainaus käyttäjältä: 0yxxy0 -  6.01.2021     kello on 21:19 ---Kuusamoon kannattaa normaalisti mennä ennen juhannusta, siis ennen sääskiä.

--- Lainaus päättyy ---

Viisaita sanoja. Saattaa olla, että tuo reissu tehdäänkin juuri toisinpäin.  Thumb

Minä kun en ole lainkaan sääskien kaveri. Vaan ankealta tuntuu ajatus olla Suomen pusikoissa sääskiaikaan, hyi hemmetti.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View