Forum > Karavaanarin tietotekniikka

WLAN´n katkoilu?

(1/4) > >>

seppoko:
Mulla aika usein nykyään katkeilee tässä Windows10-läppärissä netti . Ilmoittaa vaan, että ei internetyhteyttä. Sitten klikkaan hiiren kakkosnappulalla WLAN-kuvaketta ja siitä Tee ongelmien vian määritys, niin hetken päästä tulee ilmoitus:Liekö vika läppärissä vai mokkulassa? Jossakin määrin on ollut myös toisessa Windows-läppärissä

Mitä voin tehdä, että WLAN säilyisi koko ajan. On aika monta kirjoitusta org´inkin osalta pitänyt uusia, kun ei aina ole muistanut ottaa kopiota ennen lähetystä.

K.E.V:
Palvelin hukkaa ip osoitteen. Ota mokkula sta virrat pois ja kohta takaisin. Hakee uudet

seppoko:

--- Lainaus käyttäjältä: K.E.V -  4.01.2021     kello on 17:06 ---Palvelin hukkaa ip osoitteen. Ota mokkula sta virrat pois ja kohta takaisin. Hakee uudet

--- Lainaus päättyy ---

Tämänkin tehnyt useamman kerran keskusteltuani operaattorin asiakaspalvelun kanssa.

Tarvasjoki:
Onko Mokkula kovin vanha Entä sim Kortti  teliankaveri kyseli näitäkun otin yhteyttä lähetti uuden kortin ja rupes pelaamaan,sano et vanha Mikkola voi myös tehdä tuota suositteli uutta  ovat kuulemma parempia, mut vanhalla mennään.

seppoko:

--- Lainaus käyttäjältä: Tarvasjoki -  4.01.2021     kello on 19:14 ---Onko Mokkula kovin vanha Entä sim Kortti  teliankaveri kyseli näitäkun otin yhteyttä lähetti uuden kortin ja rupes pelaamaan,sano et vanha Mikkola voi myös tehdä tuota suositteli uutta  ovat kuulemma parempia, mut vanhalla mennään.

--- Lainaus päättyy ---

Kumpikin viime keväältä.

E: Sain tarkennuksen, että joulukuu 2019. Sekä laite takuuvaihtoon.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View