Forum > 12 voltin järjestelmä

Käyttöakun täyteenlatausaika 2A:lla

(1/16) > >>

seolekomennä:
No hei taas.  ::) Edelleen pössl2win vm. -13 neitsyysmatka jatkuu ihan kivasti. Oltiin 2 yötä keskeytymättä verkkovirrassa ja käyttöakun latauspalkki näyttää 12,7 V, muttei enempää. Moottorin käydessä se näyttää ainakin täyttä.

Onko normaalin rajoissa? Yleismittaria ei ole matkassa...

mjo33400:

--- Lainaus käyttäjältä: seolekomennä - 29.12.2020     kello on 10:51 ---No hei taas.  ::) Edelleen pössl2win vm. -13 neitsyysmatka jatkuu ihan kivasti. Oltiin 2 yötä keskeytymättä verkkovirrassa ja käyttöakun latauspalkki näyttää 12,7 V, muttei enempää. Moottorin käydessä se näyttää ainakin täyttä.

Onko normaalin rajoissa? Yleismittaria ei ole matkassa...

--- Lainaus päättyy ---

Riippuu laturista.

tsahkali:
Ja tarkoittaako tuo otsikko, että autossa on vain 2A laturi?   :o

mike:
Ilmeisesti käyttöakulla ei tarkoiteta asuintilan akkua? Tuskin se laturi auton omaa akkua tuon enempää lataakaan 2della amppeerilla! Asuintilan akkua sit enemmän.

seolekomennä:
Juu asuintilan akkumittari on äkkiä tapissa kun laittaa töpselin seinään, mutta käsittääkseni maavirta lataa auton käyttö-/käynnistysakkua 2A teholla.

Minkälainen käyttöikä akuilla on? Tämäkin on kuitenkin sen seitsemän vuotta vanha auto. Apukuskin penkin alla on yksi akku, se lienee ns. hupiakku eli asuintilan akku? Näyttäis että penkin alle saattais mahtua toinenkin akku. Kun uusin ni pitäiskö tuplata?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View