Forum > Matkailu kotimaassa

Paras sauna leirintäalueella

(1/12) > >>

Raksaus:
Millä leirintäalueella on paras sauna? Sen verran ehkä rajausta, että sellainen joka kuuluu leirinnän hintaan tai missä on ainakin kohtuuhintainen yleinen saunavuoro? Toki jos jossain on erityismaininnan ansaitseva tilaussauna, niin saahan tuonkin paljastaa. Ja toki tällä nyt tarkoitetaan laajemmassa kontekstissa, eli uimamahdollisuus ja sen laatu vaikuttaa myös saunomiskokemukseen ja myös kaikki muutkin saunomiseen liittyvä.

Läheskään kaikkia ei Suomen leirintäauleita ei ole tullut kierrettyä, joten olisi kiva kuulla missä olisi sauna jonka takia kannattaisi jokin tietty leririntäalue valita reissuilla. Laitan nyt yhden mutta aivan kaikki ei kyllä heti välttämättä tule edes mieleen. Jos tulee joku parempi niin korjaan myöhemmin näkemystäni.

SFC Purho
https://www.sfckymenlaakso.fi/

Perustelut:

Saunoja oli sekä miehille, että naisille omansa ja lisäksi ainakin kesäisin on ollut telttasauna. Kahtena vuonna on tullut käytyä. En ole varma onko järvi kohtuu pieni, vai onko vaan näkyvä osa siitä kohtuu pieni, eli olisi joku lahti. Jos on pieni niin varmaan lämpiää noepammin ja toki sitten syksyllä kylmenee. Järvessä on myös sellainen lautta missä penkkejä ja ainakin nyt oli myös sellainen vesitrampoliini.(Joka tosin osoittautui paljon vähemmän hauskaksi laitteeksi kuin olin kuvitellut)

tsahkali:
Ääni Pokkisen saunakärrylle.    Thumb

seppoko:


--- Off-Topic: ---
--- Lainaus käyttäjältä: tsahkali - 18.11.2020     kello on 17:43 ---Ääni Pokkisen saunakärrylle.    Thumb

--- Lainaus päättyy ---

Ei taida näkyä hetikään leirintäalueella, kuten otsikossa mainitaan.

99:
Kopparössä on ainakin hyvät saunat, vähän aikaa sitten uudistetut isoilla IKI-kiukailla. Ja mereen pääsee pulahtamaan (jopa talvellakin).
Ja vielä, tilaussaunassa on saunasta merinäköala Thumb

99:

--- Off-Topic: ---
--- Lainaus käyttäjältä: seppoko - 18.11.2020     kello on 18:01 ---
--- Off-Topic: ---Ei taida näkyä hetikään leirintäalueella, kuten otsikossa mainitaan.
--- Lainaus päättyy ---

Sehän lähti täältä ovet paukkuen, kun ei tykännyt kun täällä kehuttiin puskaparkkeja. Vaihtoi aidatun alueen yhdistyksen keskusteluihin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View