Forum > Kalusteet ja sisustus

Solifer S3 varusteiden ihmettelyä

(1/2) > >>

mmmmmm:
Tullut reissattua nyt hetki Soliferin S3:lla vm. 2002. Pääosin positiivisella fiiliksellä. Muutama hassu asia mitä en itse vielä tajua, mutta ehkä täällä joku tietää?

-Tässä on Electroluxin tuuletusläpiviennit(?) katossa kiinni, pari kappaletta. Niissä on sellainen muovinen lautanen siellä sisällä. Onko näitä tarkoitus saada säädettyä jotenkin auki/kiinni vai ovatko kiinteitä. Varovasti kun yritin vedellä/pyöritellä eivät aikanaan liiku mihinkään.

-Ulko-oven yläreunaan ja yläsivuille kertyy varsinkin yön aikana aika paljonkin kosteutta. Oven yläreunan ja harmaan sisätiivisteen välissä on jonkin verran rakoa. Noin 3-4mm. Onko muut kanssa Soliferilaiset huomannut samaa? Vika vai ominaisuus. Pystyykö ovea tai tiivisteitä säätämään jolloin se tulisi siihen tiiviimmin tai mitä asialle on tehtävissä?

-Meillä vedenkulutus on ollut sen verran runsasta että WC:ssä oleva irtosäiliä tyhjenee aika nopeasti. Mahtaakohan jostain saada hieman isompaa säiliötä (pidempää) joka sopisi tuohon WC:ssä vesisäiliölle varattuun koloon?

Kiitos jo etukäteen!

elwari:
Joskus purin sellaisen tuuletusventtiilin, se on lukittu aukiasentoon. Tietty määrä ilmanvaihtoa pitää olla henkilömäärän mukaan. Ehkä on ajateltu, että jossakin toisessa tapauksessa samaa venttiiliä voidaan käyttää myös säädettävänä.

Motonetistä löytää muuten alle kympillä sen katolla olevan venttiilin suojakuupan.

mmmmmm:

--- Lainaus käyttäjältä: elwari -  6.11.2020     kello on 20:56 ---Joskus purin sellaisen tuuletusventtiilin, se on lukittu aukiasentoon. Tietty määrä ilmanvaihtoa pitää olla henkilömäärän mukaan. Ehkä on ajateltu, että jossakin toisessa tapauksessa samaa venttiiliä voidaan käyttää myös säädettävänä.

Motonetistä löytää muuten alle kympillä sen katolla olevan venttiilin suojakuupan.

--- Lainaus päättyy ---

Jep, juurikin näin. Myös näissä kattoluukuissa on keskellä pieni kupu joka ei ole tiivis. Eli näistäkin kulkee ilmaa vaikka olisivat kiinni.

elwari:
Biltemassa on edullisia 20 litran vesikanistereita, jos semmoinen sopisi? En juuri tuon vaunun rakennetta tunne, Artic 480:n keittiön alakaappiin semmoinen meni juuri sopivasti.

mmmmmm:

--- Lainaus käyttäjältä: elwari -  6.11.2020     kello on 21:13 ---Biltemassa on edullisia 20 litran vesikanistereita, jos semmoinen sopisi? En juuri tuon vaunun rakennetta tunne, Artic 480:n keittiön alakaappiin semmoinen meni juuri sopivasti.

--- Lainaus päättyy ---

Pitää tutkia, tässä se paikka on melko kapea, mutta siihen mahtuisi pidempi kannu. Korkeutta ei oikein voi olla enempää. Voi olla mahdoton yhtälö, mutta joku voi tietää  ;D. Tai sitten siirtää tonkka WC:n lattian nurkkaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View