Forum > Sekalaiset

Suojapeite?

(1/2) > >>

Oulusta länteen:
Hei.
Mistä sopiva suojapeite autoni katolle? Koko pitäisi olla n. 3x5 m eli niin, että se peittäisi koko katon ja helmoja jäisi joka puolelle n. 0,5 m.
Autoni on Weinsberg, retkeilyauto, (tehty Fiat Ducaton pohjalle), 96 KW, valmistusvuosi 2016.
Retkeilyauton kokonaispituus on 6 m ja leveys 2,05 m. Korkeutta autolla on n. 2,5 m.
Suojapeitteen koko ja kiinnitykseen liittyvät osat tulisi olla toimivia ja sopivan pituisia käytön kannalta (ei tuulella maalipintaa hakkaavia osia mielellään). Käyttäisin sitä sekä talvella lumisuojana että kesällä/syksyllä lintujen ulosteiden ym. suojana kerrostalon autopaikalla. Retkeilykausien ulkopuolella poistaisin suojapeitteen n. kerran viikossa kauppareissuja varten. Eli suojapeite ei saisi olla kovin painava.
Liekö olemassa valmista mallia vai pitääkö soveltaa jostakin?

Ipana:
Tuolla tehdään
https://snt-group.fi/tuotteet/peitteet/

seppoko:
https://www.va-varuste.fi/fi/tuotteet/vacaravan/

Oulusta länteen:
Kiitos noista linkeistä. Ei tosin niissä sopivaa...
Ei tarvitsisi olla kausipeite.

88k5:

--- Lainaus käyttäjältä: Oulusta länteen - 29.10.2020     kello on 03:16 ---Hei.
Mistä sopiva suojapeite autoni katolle?
...
Käyttäisin sitä sekä talvella lumisuojana että kesällä/syksyllä lintujen ulosteiden ym. suojana kerrostalon autopaikalla. Retkeilykausien ulkopuolella poistaisin suojapeitteen n. kerran viikossa kauppareissuja varten.
..

--- Lainaus päättyy ---
Hmm.. paremmin se retkiauto (ilmeisesti ihan peltikuorinen) paremmin lunta kestää kuin mikään pressuviritys sen varaan tehtyy - nopeampikin puhdistaa lumista, kuin puhdistaa ensiksi pressu, purkaa ja pakata se sitten..
Lintujen kannalta moni pressu vetää puoleensa tinttejä kun hyönteisiä pressun alle tuppaa. Jos ei nyt ihan lokkeja tienoo kuhise, niin pieni haitta guano on..

Saattaa talonyhtiössä tulla polemiikkia räystäällisestä, harjakatollisesta "auto(katokse)sta" kun nitisevät ihan pidempään seisovistakin..

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View