Forum > Sekalaiset

Viallinen kaasupullo

(1/8) > >>

jukkaT:
Kävin hakemassa eilen vaihtopullon kaasua motonetistä. Yllätys oli suuri kun paineensäädin ei sopinutkaan pulloon!

Olipa siinä hermo pinnassa kun yritin selittää myyjälle tänään että Ei sovi, Ei passaa  >:D

Onko muille sattunut näin, kaiken hyvän lisäksi tapahtunutta ei pahoiteltu mitenkään vaikka toista sataa kilometriä tuli turhan ajelua asian tiimoilta.

kimi:
Liian tiukka reikä pullon venttiilissä?  Minulle kävi niin muutama kuukausi sitten pullossa jonka olin ostanut Puuilosta.
Sattui kesäaikaan ja tuo ei vaatinut mitään sen kummempaa, olin tulossa kotiin samana päivänä ja ajoin ostopaikan kautta vaihtamassa pullon uuteen.
Alkuun myyjä sanoi laittavansa vahingon kiertämään ja pullo täysien joukkoon. Hän kävi kuitenkin hakemassa muutaman painesäätimen ja kun nekään ei sopinut niin merkkasi pullon ja tyhjien joukkoon. Uskoi onneksi ja ymmärsi miten tuo vaikuttaisi jos sattuu talaviaikaan kaukana auki olevista myyntipisteistä.

 

putkimies:

--- Lainaus käyttäjältä: kimi - 18.10.2020     kello on 18:24 ---Liian tiukka reikä pullon venttiilissä?  Minulle kävi niin muutama kuukausi sitten pullossa jonka olin ostanut Puuilosta.

--- Lainaus päättyy ---

    Näitähän oli jokunen vuosi sitten liikenteessä sivuventilipulloja joissa liian pieni reikä paineensäätimelle.
   Lienee nyt jostakin lähtenyt tuollainen pullo  täytön kautta uudelle kierrokselle.
  Ihmettelen kyllä jotta miten viallinen pullo pystytään täyttämään...

jukkaT:
Niin se motonetin myyjäkin nosti pullon takaisin myytävien joukkoon. siellä oli toinenkin mihin säädin ei sopinut. Minulla oli irrallinen säädin niin sain kokeiltua ettei tule toista vääränlaista pulloa. oli niin ärsyttävä tilanne etten jäänyt sen kummemmin vatvomaan tilannetta myyjän kanssa.

jukkaT:

Liian tiukka reikä pullon venttiilissä?  Kyllä, Juurikin näin että reikä liian pieni.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View