Forum > Vetoautot

Vetoautona bensa?

(1/8) > >>

Nurmis:
Onko kenelläkään kokemusta bensa-autosta veturina? Kulutus kiinnostaisi.
Vanha diesel sanoi lopullisesti sopimuksen irti ja nyt pitäs autoa katsella. Vuodessa tulee todella vähän ajoa, siksi en dieseliä muuten tarvitse. Vaunun kok.massa 1350kg.

huopakatto:
Bmw 2.8 vm 97 eli e39 ja aivan loistava veturi manuaali laatikolla. Vitosella vedän n.95kmh ja 13l on kulutusta 500 soliferin kanssa. 600km oon päässy parhaimmillaan tuolla 70l tankilla vaunun kanssa. Tuolla reissulla oli 250-300kg ikeaa mukana 200km paluu matkan. Mukava kiihdytellä laajalla kierrosalueella maantie vauhtiin. Kytkytin se vähän ihmeissään isompiin vastasiin liikkelle lähtiessä ja pakki on turhan nopea, mutta jos särkyy niin korjataan ja etiäppäin se elämässä mentävä.

kimi:
En moneen vuoteen ole bensavehkeellä vetänyt, aikoinaan paljonkin. Kulutus nousee enemmän kuin dieselkoneisella, Ei tuplaannu mutta luokkaa 1,3 - 1,5 kertoimella. Tuokin on autosta kiinni.
Minkä verran vedät vuositasolla ja millaista veturia olet harkinnut?

Nurmis:

--- Lainaus käyttäjältä: kimi -  8.10.2020     kello on 21:35 ---En moneen vuoteen ole bensavehkeellä vetänyt, aikoinaan paljonkin. Kulutus nousee enemmän kuin dieselkoneisella, Ei tuplaannu mutta luokkaa 1,3 - 1,5 kertoimella. Tuokin on autosta kiinni.
Minkä verran vedät vuositasolla ja millaista veturia olet harkinnut?

--- Lainaus päättyy ---

Eipä mun paljoa tuu vedettyä. Maks. 2000km vuodessa. En vielä oo päättänyt minkä auton haen. Koskaan en oo autoihin paljoa sijoittanut. Maks 8000e aattelin laittaa. Vaunuun mukavampi sijoittaa 😊

Nurmis:
Äkkiä kun laskee, aika samoihin diesel menee kulujen suhteen. Vajaa 20tkm ajan vuodessa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View