Tekniikkakeskustelut > Kylpyhuone ja WC

Thetford C263 S huuhteluvesivuoto

(1/3) > >>

Alan:
Kaverin puolesta kyselen (kun oli mua auttelemassa)  ;D.

Keraaminen WC vuotaa huuhteluvettä pytyn sisäpuolelle ja sieltä lattialle. Vika paikallistui magneettiventtiilin tuloletkuun, laitettiin lemmarit molemmin puolin. Mutta siitä letku jatkuu kuvassa näkyvälle komponentille, joka on mulle vieras, ja siitä edelleen pytyn puolelle. Sekin vuotaa tuosta päältä. Mikä tuo mahtaa olla? Entinen Hymer meni 9 vuotta ilman minkäänlaisia ongelmia tässä kohtaa, joten tieto puuttuu. Räjäytyskuvia googlailin, löytyy nimellä vacuum breaker. Ylipaineventtiili??

Onko nuo liitännät normaalisti ilman lemmareita? Säästämiseltä vaikuttaa.

Vaikuttaisi siltä, että on päässyt jäätymään, kun tuollaiset oireet (?)


Mjv16:
Ainaki itellä jäätyi tuosta magneettiventtiilin juuresta ja oli liitokset ilman klemmareita. Samaa ihmettelin kanssa. Tänään juuri reissun jälkeen puhaltelin vessan hamaan tyhjätäkseni magneettiventtiilin .
Oli v mainen vaihtaa luukun kautta kun Sia purkaa pöntön irti.

Lähetetty minun IN2023 laitteesta Tapatalkilla

Alan:
Piti jonkun verran purkaa kasetin puolelta, että sai letkua työnnettyä ylöspäin ja venttiilin ulos pytyn sisältä.

Mulla oli C250 eli sama kasetti. En koskaan puhallellut tyhjäksi eikä tullut vahinkoa. Onkohan tässä huolehdittava eri malliin?

Alan:
Nyt vasta älysin kirjoittaa vacuum breaker Google translateen. Tyhjiökatkaisin. Ei avaa asiaa minulle. Sähköä siihen ei mene, vain vesiletkun tulo ja meno. Voiko se olla muuta kuin ylipaineventtiili ja jos on, miksi sieltä tulee vettä ulos? Rikki?

kimi:
https://karavaanari.org/index.php/topic,24981.0.html

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View