Tekniikkakeskustelut > Katsastus

Suosituksia yli 3500 kg asuntoauton katsastamiseksi Hyvinkää plus lähialue

(1/3) > >>

Raksaus:
Olisi "uuden" auton ensimmäinen katsastus edessä, ja kun aikaisemmin ei ole joutunut miettimään mihin viedä katsastukseen, niin nyt vähän pitää. Kaikki paikat eivät taida edes ottaa. Onko suosituksia mihin kannattaisi viedä Hyvinkäällä tai lähiseudulla?

Vanhemman asuntoauton olen katsastanut Citykatsastuksessa, mutta nyt keväällä, oli katsastaja molemmilla kierroksilla hyvin kiireisen ja stressaantuneen oloinen ja kuuli lähinnä vittuilua (Sama katsuri). Aikaisemmin ollut ihan mukavaa ja leppoista sekä muutenkin hyvää plvelua.

Karabiilisti:
Ei mahdu yli 3.5 tonninen varmaankaan kaikkialle kunnei mahdu edes alle 3.5 tonninenkaan pitkä transu.
Mutta paikoissa joissa on rekkahalli niin onnistunee kyllä.

Kannattaa otta paikka jossa on oikeen v-mäinen ja pikkutarkka katsuri...sillon saa rahoilleen parhaan vastineen...  ;)

88k5:
Monessa paikassa, jossa nostosilta, akseliväli aiheuttaa ongelman vaikka nostaisikin 4tn. Monttupaikka pitää ainakin Fränkillä olla..

Isompi rajoite on katsastuspätevyys, eli raskaankaluston luvat ja pätevyydet Trafilta.. kokoajan harvenee tämä asemaverkosto. Nettivaraus ei yleensä mahdollista, ja hinnoittelu sen mukaista..

Nurmijärvellä Klaukkalan katsastus, tai A-katsastus (kk). Ite olen käyttänyt Koivuhaan autokatsastusta (Vantaa) kun matkanvarrella ja Sfc-kortilla saa rabattia..

K.E.V:
Tattarisuon autokatsastus

x1m:
Hyrylä A katsastus tuolla käynyt ihan asiallinen

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View