Forum > Kalusteet ja sisustus

Celly Ghost kännykkäteline

(1/1)

Raksaus:
Kännykkätelinettä olin vailla ja arvoin monen eri vaihtoehdon välillä. Lopulta päädyin ritilikköön asennettavaan telineeseen Clasulta, mutta hetken mielijohteesta otinkin kaksi eritelinettä, joista toinen oli tämä Celly ghost, koska testailin ja tuntui olevan vielä parempi idealtaan ja ajattelin jos saisin tuon teipillä asennettavan palikan johonkin josta se näkyisi ok kuljettajan paikalle, niin tämä olisi parempi vaihtoehto. No näin sitten kävi ja tuo oli minulle parempi vaihtoehto. Istutusvaihroehdois ta päädyin asentamaan vaan kulmaraudan, jonka paremman keinon puutteessa vaan tussasin mustaksi ja liimasin siihen tuon magneettiosion.


Sen verran tykkäsin tuotteesta, että kun menin palauttamaan toista telinettä Clasulle, niin rahojen sijaan otin toisen hieman isommille laitteille tarkoitetun jonka asensin tuonne takasängyn kupeeseen. Ideana oli, että olisi kännykälle yöksi säilytyspaikka ja vielä paikka johon mahdollisesti saisi iPadin esim leffojen katseluun. Katselukulma on hieman kulmittain, mutta kyllä tuolla ainakin kaksi katselee tuota ihan ok.Saa nähdä miten teippi pitää, mutta jos ei esim talven myötä ala pettämään, niin voisi näitä isompia juurikin pädiä varten vielä hommata dinetten seinään ja vaikka etusängyn rautoihin jos löytyisi sopiva kohta pikkupojille.

Tässä vielä kuva metallilaatasta joka tuli puhelimeen ja on siis vastakappale. Vois periaatteessa laittaa suojakuoren allekin, mutta näin ”pito” oli hitusen parempi.

Pienempi maksoi kympin ja tuo isompi viisitoista euroa. Ja tosiaan ainakin ensiarvio on positiivinen. Saa nähdä miten kestää aikaa.

Karabiilisti:
mulla on tollanen samanmoinen ollut jo vuosia keittiön lieden lasilevyn ylhäällä pysymis varmistuksena. Alkuperänen jousi on epäilyttävä jos joku hiukankin kopauttaa ohikulkiessaan niin kansi alas ja murusiksi...mutta tollasella magneetillä pysyy pystössä varmasti.

Raksaus:
Tuo onkin muuten varsin pätevä vinkki. Itse tullut tuota sisäliettä käytettyä niin säästeliäästi, että jäänyt ihan huomiotta potentiaalinen riski, mutta pitääkin pistää myös itse pohdintaan onko tarpeellista. Halvempi tuo tosiaan on kuin korjata lasi. Itsellä on vanhaemmassa kulkineessa asennettu kumitassut pöydän ja lasin "jalkojen" alle ihan siitäkin syystä, että kolisi aluksi ajaessa ja auton täristessä. Varmasti hieman ainakin pehmentää, mutta ei varmasti mitä tahansa pelasta.

Karabiilisti:
Joo autoa ostettaessa tuo lasi puuttui, oli edelliseltä unohtunut kaiketi pystyyn kun autoa siirsi ja Räiskis!
Kumitassut ei estä hajomista.
Oli se sen verta arvokas että sillä saa monta magneettia.

Saattaa tuulikin tuon tuupata alas jos kokatessa on luukku auki.

Mutta Nyt voisi pitää lasin pystyssä vaikka ajaessa...magneetti on aika voimakas. Seinässä kiinni toinen puoli ja toinen lasilevyssä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View