rekisteriseloste

Tiedote rekisteröitymisestä

Jos et ole saanut vahvistusviestiä rekisteröitymisestä si, tarkista roskapostikansiosi. Tämä erityisesti hotmail ja gmail sähköpostin käyttäjille.

Kirjoittaja Aihe: Omaehtoinen karanteeni.  (Luettu 2556 kertaa)

*****
 • Aluevalvoja
 • Kalustoon kuuluva
 • Viimeksi paikalla:tänään kello 16:12
 • Autossa on pyörät
Vs: Omaehtoinen karanteeni.
« Vastaus #15 : 20.08.2020 kello on 17:07 »
Seuraava "iltasanomatasoinen" päivitys siirtyy bittiavaruuteen. Tässä keskustellaan karavaanareitten karanteenissa. Ei Skopjen lennoista tms

*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:24.07.2021 kello on 17:09
 • Eye never sleep
Vs: Omaehtoinen karanteeni.
« Vastaus #16 : 20.08.2020 kello on 20:55 »
Vitsi syystä, että on paljon tyyppejä, jotka viittaa kinttaallla koko karanteenille, kun ei sitä käytännössä valvota. Sitten vielä kehua retostetaan somessa miten se ei heitä koske ja hysterisointia koko korona. Näitä bolsonaroja riittää.  :-[
valitettavasti tässä on kyse karavaanareista.  :'(

*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Viimeksi paikalla:24.07.2021 kello on 22:42
 • asuntoautopaivakirjat.blogspot.com TJEU
Vs: Omaehtoinen karanteeni.
« Vastaus #17 : 21.08.2020 kello on 07:17 »
Parikin tuttua oli helmikuussa keuhkokuumeessa toinen pari viikkoa sairaallassa. Jo maaliskuussa spekuloivat olisiko mahdollisesti ollut korona. Itsellä oli todella pitkään kestänyt sitkeä yskä itsenäisyyspäivän tienoilta tammikuun loppupuolelle, mutta pidän koronaa äärimmäisen epätodennäköisenä. Pari ystävää todistetusti sai koronan Tirolin matkalta maaliskuun alusta. Edelleen vältän itse isoja joukkotapahtumia ja julkista liikennettä. Samoin kesän lomasuunnitelmat vaihtuivat. Muutoin melko lähellä normaalia elämää tällä hetkellä eletään. Baareissa en oikeastaan ole käynyt yli kymmeneen vuoteen, niin ei ole erityinen kiire nytkään(Tarkemmin ottamatta selvää, väittäisin että alle tuoppi/vuosi on ollut tahti viime vuosikymmenellä.

No toki suurin muutos on ollut siirtyminen etätöihin ja se ettei tule reissattua lähiliikenteessä sitä melkein tuntia kumpaankin suuntaan ja istuttua konttorilla ja käytyä ytimessä ruokailemassa. Näistä ainoa omalla kohdalla pieni miinus on tuo ruokailu, tosin siinäkin nyt kyllä säästyy kivasti sitten puolestaan rahaa, vaikka pienen tuen olisi työnantajalta saanutkin. Ja lisäksi olen jonkun verran laihtunut etäaikana, kun ei ole liian hyvää ruokaa rajattomasti tarjolla päivittäin.

Luulenpa että jotain seurauksia on tartuttajalle joka ei ole karanteenia noudattanut.Aika hyviä ovat jäljittämään tartuntaketjuja.

Käsitykseni mukaan valitettavasti Suomessa ei ole muuta kuin nuhtelu ja paheksunta siltä henkilöltä joka tartuntaketjun saa selville. Terveystietojen levittäminen noin muuten on ihan takuuvarmasti no no ja käsittääkseni mitään sakkoa ei ole olemassa. HIVin levittämisestä tai edes sen mahdollisesta levittämisestähän sai vielä kai ihan linnaakin joku vuosi takaperin.
« Viimeksi muokattu: 21.08.2020 kello on 08:02 »

*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Viimeksi paikalla:tänään kello 16:39
 • Knaus Eifelland
Vs: Omaehtoinen karanteeni.
« Vastaus #18 : 26.02.2021 kello on 12:16 »
Meillä oli koko perhe helmikuun alussa influensassa, mistä sitä tietää vaikka olis korona ollut. Itsellä alkoi kuivalla tyhjän yskimisellä, parin päivän päästä reilut 38 kuumetta, joka on itselle harvinaista. Kuumetta kesti 4-5 päivää. Keuhkot alkoi rohisemaan kunnolla ja rohisivat monta viikkoa. Yskää ja nuhaa kesti 7-8 viikkoa. Kurkku ei ollut missään vaiheessa kipeä. Yleensä omat flunssat alkaa nimenomaan kurkusta, ensin kutittelee ja sitten muuttuu kivuksi.

Mistäköhän tuostakin tietää, vaikka olis ollu ite korona?  :o

Vuosi sitten oli em. tauti, sen jälkeen ei päivääkään itse sairastettu. Vaimo ja poika käyneet kertaalleen testeissä viime vuoden puolella, negatiivisia olivat.

*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Viimeksi paikalla:15.07.2021 kello on 15:15
Vs: Omaehtoinen karanteeni.
« Vastaus #19 : 27.02.2021 kello on 23:34 »
Minulla oli viime vuosi, erityisesti kesä jatkuvaa karanteenissa olemista. Sen jälkeen kun tuli lyhennetty karanteeni kahdella negatiivisella tuloksella niin on helpottanut. Testejä on ollut paljon. Taitaa olla 17 koronatestiä otettu.
Kyllä mä olen omaehtoista aika tunnollisesti viettänyt..en tietenkään neljän seinän sisällä koko ajan koska joitakin asioita on ollut pakko hoitaa mutta vältellyt muita ja yrittänyt pysyä omissa oloissani. Välillä kotona eristettynä niin, että asun omassa päässä taloa ja muut perheenjäsenet toisessa päässä. Yhteisissä tiloissa käytetty maskia ja pidetty omia henkilökohtaisia käyttltavaroita.
Yhteensä olen ollut karanteenissa 3-4 kk vuoden aikana.

*****
 • Kaikkien kaveri Sr.
 • Viimeksi paikalla:23.07.2021 kello on 21:23
 • Kotkan poikii ilman siipii
Vs: Omaehtoinen karanteeni.
« Vastaus #20 : 27.02.2021 kello on 23:42 »
JJJ  olitkos sinä  valkovenäjällä vai Ukrainassa?

*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Viimeksi paikalla:tänään kello 16:39
 • Knaus Eifelland
Vs: Omaehtoinen karanteeni.
« Vastaus #21 : 28.02.2021 kello on 01:41 »
Ite en oo viime joulukuun jälkeen käynny kaupoilla, kuin kerran motonetissa. Liiketunnistinvalo ei kestänyt - 26c, otti ja hajosi. Lähtökohtaisti oma syy ja ostettu vuonna 2017. En jäänyt jankkaamaan. Katsoin sitten kotona... netistä kanta-asiakas rekisteristä, että elokuussa 2020 ostettu. Nyt kuponki printattuna, ja olen valmiina JANKKAAMAAN.😂👍

Meillä  vaimo käy muuten kaupoilla. Mua vatuttaa koko kaupallinen meininki tällä hetkellä.

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux