Tekniikkakeskustelut > Säilytys

Tyhjät toimitilat matkailukaluston säilyttämiseen, mitä vaatimuksia?

<< < (3/7) > >>

HiTec:

--- Lainaus käyttäjältä: Martu - 31.07.2020     kello on 15:14 ---Varsinkin pk-seudulla tonttien koot ovat sellaisia, ettei tontille mahtuisi muuta kuin matkailukalusto.

--- Lainaus päättyy ---

No näinhän se on ja siksi meilläkin kun pihan valtaa jo nyyttikärry + käyttöauto, niin tuo pefletti saa luvan seisoa kadulla :-\

megaman:
Miten toimitila liittyy säilytykseen? Nokkeluutta? 😂

hemppat:
Jos ovesta mahtuuko niin sitten riittävä pituus, ei sen kummempia vaatimuksia. Kun ostimme ensimmäisen automme niin ostin samalla sille tallin. Eipä huolta säästä ja talvista, auto viettää siellä kaiken vapaa-aikansa.

HiTec:

--- Lainaus käyttäjältä: hemppat -  1.08.2020     kello on 23:17 ---Jos ovesta mahtuuko niin sitten riittävä pituus, ei sen kummempia vaatimuksia.

--- Lainaus päättyy ---

Vielä jos poistaa ne kaasupullot vaunusta asianmukaiseen varastoon, niin eipä tuo vaunu itsessään tosiaan sen kummoisempia taida tarvita 8)

https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/1997/19970344

--- Lainaus ---Jos säilytettävä tai varastoitava nestekaasumäärä pulloissa on yli 25 kg, sijoituspaikka on merkittävä vähintään yhdellä selvästi näkyvällä taululla. Taulun pohjan tulee olle valkoinen ja taulussa tulee olla vähintään 5 cm korkein mustin painokirjaimin sanat ''NESTEKAASUA ? FLYTGAS''. Taulun reunuksen tulee olla punainen. Lisäksi taulussa tulee olla valtioneuvoston päätöksen (976/1994) mukainen kieltomerkki.

pullon säilytystilassa tulee olla riittävä tuuletus

Varasto ei kuitenkaan saa sijaita rakennuksessa, jossa on asuin-, majoitus-, päivähoito-, toimisto- tai kokoontumishuoneist oja.

Nestekaasuvarastoss a ei saa varastoida muuta palavaa tavaraa.
--- Lainaus päättyy ---

Martu:

--- Lainaus käyttäjältä: HiTec -  2.08.2020     kello on 09:13 ---Vielä jos poistaa ne kaasupullot vaunusta asianmukaiseen varastoon, niin eipä tuo vaunu itsessään tosiaan sen kummoisempia taida tarvita 8)
https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/1997/19970344

--- Lainaus päättyy ---

Oikeastaan tämä vaatimus romuttaa käyttökausisäilytys businesscasen tai sitten säilyttäjien pitäisi jaksaa siirtää kaasupullot pois kalustosta kotiosoitteeseen.
Tuskin pihalla oleva erillinen kaasupullojen säilytysratkaisu toimisi yhteisöllisesti.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View