Forum > Kalusteet ja sisustus

Sisäseinien materiaalivaihtoehdot

(1/1)

Tenio:
Omistuksessa tuollainen Fita Flair, vm 95. Seinät ja katto on pinnoitettu tuollaisella teddy-karvalla. Osaatteko joku kertoa miksi? Onko sillä joku alustinen tai lämpötekninen syy, että ne on päällysteety tuollaisella tavaralla?

Olen suunnitellut purkavani suihkun pois (Ei ikinä käytössä, ja toinen vesiputkista ilmeisesti tiputtaa pieniä määriä raitisvesisäiliön päälle, joten luvassa olisi putkiremppa) ja laajentavani takatilan sänkyä (Joka on harmittavasti yhden hengen) kolmion malliseksi ”Parisängyksi” / luonge-tilaksi. Samassa yhteydessä täytyisi miettiä takatilan seinäpinnoitukset, koska suihkutilan kohdalla ei teddykarvaa oletettavasti muovien takana ole, ja kulahtaneen väristä harmaata voi olla hankala saada mistään.

Onko materiaaliajatuksia, millä tulisi nätti/käytännöllinen/hyvä? Millä vanha teddy irti, ja millä liimalla uusi materiaali kiinni?

Samassa yhteydessä mietin, että jos veisinkin vapautuvat putket kaasukaappiin/muuten ulkoseinälle, että olisi sitten se ”uinnin jälkeen nopea suihku” ulkopuolella tarvittaessa. Näkökulmia, ajatuksia, mahdollisia toteutuksia tähän?

Raksaus:
Jos kyseessä siis Niesmann Boschoff niin saman valmistajan Cloussa kasarilta ihan sama juttu. Seinä siis alumiinia molemmin puolin ja välissä jotain polyuretaania. Itse olen ajatellut että tuo karva olisi juurikin tuon alumiiniseinän takia. Tuntuu aina miellyttävän lämpimältä eikä toisaalta kuumalta. Akustointi voi toki myös olla syy. En ole varma, mutta voisi kuvitella että karvan asentaminen olisi järkevää myös suihkukaapin taakse. Luulisin ainakin että olisi säästänyt työvoimakustannuksi ssa vähintään sen mitä materiaalikustannuk sissa menettää jos kaikki seinät on kauttaaltaan karvassa. Purkamallahan tuo selviää sitten jos projektiin ryhdyt. En osaa yhtään sanoa millä tuon irti halutessaan sitten saisi.

Itsellä ei tuosta ratkaisusta ole ollut missään vaiheessa valittamista.

Raksaus:

--- Lainaus käyttäjältä: Raksaus - 27.06.2020     kello on 12:16 --- Boschoff

--- Lainaus päättyy ---
Bischoff. Ei pääse enää muokkaamaan.

El Maco:
Mulla on takatallissa sekoittaja ja napillinen suihkukahva. Varsin kätevä. Carthagossa aukeaa luukku ylöspäin ja luukussa on suihkuverho (Kiskot ympäri ja tasku) niin siinä voi halutessaan suihkutella hyvinkin, jos ei sisätilojen kosteutta halua nostaa.

Kaasupullokotelossa voi vierailla pakkanen, jos näin. Niin ei ehkä vesihanaa sinne.

Mulla myös seinärakenne sama, myös karvan osalta. Jääkaapin takana karvaa ei ole ja veikkaan, ettei vieressä olevan suihkumuovien takapuoleltakaan sitä löydy. Koska vessan seinissä, kaapistojen sisällä ei ole karvaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View