Forum > SFC-alueet

SFC-alueiden esittely netissä

<< < (3/3)

HiTec:
Tämä on nyt vähän sitä perinteistä insinööri vs. käyttäjä -asetelmaa, kaikenlaiset auto-, matkailu- yms. esitteet yrittää fiilistellä noilla kuvillaan, eikä niinkään faktisesti kuvata miten asiat on. Myydään siis mielikuvia, ei ominaisuuksia. Ja tätä kai nuo leirintäalueidenkin kuvat yrittävät viestittää, vaan todella harva siinä onnistuu edes lähimainkaan ja näin noista kuvista useimmiten jääkin aika tympeän mitäänsanomaton fiilis, alueen faktoista nyt sitten puhumattakaan :-\

Tuossa jokunen vuosi sitten julkaistiin jostain lomaoppaastakin tms. sähköinen versio, jossa oli mukana about jokaiselta alueelta myös drone-kuvat ja näistä saikin jo aika hyvän käsityksen alueen toiminnoista, maastosta, mahd. uimarannoista jne. Ja taisi tuossa oppaassa olla myös Google Maps -nastatkin noille mestoille, SFC-alueet ja muut omantyyppisillään, maakuntakohtaisilla väreillään jaoteltuina. Siitä oli helppo lähteä omaakin reissua suunnittelemaan, mistä löytyy leirintäalueet reitin varrelle, mitä palveluita noissa kussakin on Thumb

palokurki:
Näinhän se on, että matkatoimistot ja asunnon myyjät käyttävät tämmöistä fiilistaktiikkaa myydessään lomakohdetta tai asuntoa.
Täytyy muistaa se, että silloin asialla ovat ammattilaiset ja heidän kuvansa tutkitusti edistää niitten myyntiä.

Ei siitä minun mielestä haittaa ole jos sfc-alueetkin käyttävät tätä samaa taktiikkaa. Ryhmäjuopottelukuva t eivät kuitenkaan edistä mitään vaan ennemminkin luotaan työntää pois.
Ymmärrän, että ne omalla porukalla hauskaa-kuvat ovat tärkeitä sille omalle porukalle. Niitä ei vaan kannata laittaa yleiseen jakoon kuvagalleriaan. Onko edes kaikilta kuvissa esiintyviltä kysytty lupa moiseen käyttöön?
Hietasaaren aktiivit, älkää ottako hernettä nenään. Tämä homma koskettaa lähes kaikkia.
Oma kokemus lähti siitä, kun etsin vuosi sitten aluetta, jonne olisi kiva lähteä viettämään juhannusta. Muistelin kuulleeni, että Hietasaaressa olisi semmoinen kiva hiekkaranta, joten aloin etsiä kuvia rannasta, jolla saisin kotiväen houkuteltua sinne mukaan. Siinä olikin melkoinen vakuuttelu, että alue on ihan siisti ja kyllä siellä ranta on. Sivustolta sitä ei löytynyt, mutta google mapsin satelliitista sain todistettua väitteeni oikeaksi.

Vertailun vuoksi katsokaa lähes kaima-alueen Hietajärven Sfc-alueen etusivua, jossa skrollaa laadukkaita ja informatiivisia kuvia alueesta. On siellä tietty jokin fiilistelykuvakin joukossa, mutta hyvän maun mukaisesti. Sieltäkin joutaisi kuitenkin ne uusi vuosi-2019 ym.. jäsenien tunnusten alle, vaikka osa niistä ihan hyviä ja laadukkaita ovatkin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View