rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Frankian tuunausta  (Luettu 25816 kertaa)

*****
  • Kalustoon kuuluva
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 12:31
Vs: Frankian tuunausta
« Vastaus #75 : 17.08.2023 kello on 11:22 »
Vaikuttaa mätäkuun jutulta.
Uskoo ken tahtoo..

Tuo moottorin äänen muutos tuntuisi kertovan, että aiemmin mentiin äärirajoilla. Soppaa tarjosi kait koko tarjottimella..

Mainitsematta jäi, että nyt kruisekin toimii "fiksummin", on reserviä tokassa. Aiemmin taisi joutua aina maantiemäissä (80-100km/h) flätout -moodiin. Laittoi herkästi lapunlattiaan ja mersun softa tarjosi jotain viimeistähenkäystä - vauhti tippui ennen huippua, ja huipun jälkeen mentiin sakoille kun ei tiennyt ecu nostossa mikä riittää nopeuden pitoon tasaisena.
Nyt tuntuu, että kaikki normaalia,Fordimaisen tarkkaa nopeuden pitoa  ;)

Mutta ei ole pakko uskoa tätäkää  ;D

*****
  • Kalustoon kuuluva
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 12:31
Vs: Frankian tuunausta
« Vastaus #76 : 8.05.2024 kello on 10:20 »
Tällä tuunauksella tuli nuoruus mieleen
Mutta kun putken pää otti pohjakosketusta norskipuskussa kesällä, niin miksei sitten tyylittelisi rälläkkä uuden laitossa - mitään se ei maksanut. (Kuva piiloitettu, klikkaa tätä niin näet kuvan.)
Tämä tuunaus meni uusiksi  :-\

Keväisellä Lapin reissulla Pallaksella huomasin pakoputkepään ja koko loppupätkän äänenvaimentajan jälkeen kaikki vasemmalle sivulle, olivat poissa  :D
Ei tietoa minne olivat jääneet; tuolla vai joulukuisella reissulla..
Ääneen tai muuhunkaan tuolla osuudella ei ole vaikutusta - ainoastaan pakokaasut jäävät alustan alle kylmänä, haistoi auton perän takana niitä..

Ennen viime reissua piti hakea 2½" rst putkea ja osia, niistä hitsailla valmis loppuputki änärin jatkoksi (kun varaosaa ei ole saatavilla). Samalla tuli laitettua xtra roiskeläpät AlKon akseliston etupuolelle ..

350km ajolla ei kirkkaus vielä kärsinyt, edes sisäpuolelta.

Ilmajousihommaan tuli suunnittelutauko (myös etupäähän suunnitteilla) - risan tilalle piti laittaa ehjä vieteri enshätään..