Kirjoittaja Aihe: Truma DuoC etänäyttö  (Luettu 657 kertaa)

*****
  • Matkailija
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:30.09.2020 kello on 16:21
Truma DuoC etänäyttö
« : 1.05.2020 kello on 19:44 »
Myynnissä projektista ylimääräiseksi jäänyt etänäyttö Truman DuoControl kaasupullonvaihtaja an. Liittimiä ei valitettavasti ole tuon päässä, eikä sensoria tai välijohtoa, mutta asennusohjeet englanniksi ja käyttöohje mukana. Voin myös tarvittaessa samaany hintaan antaa opastuksen asennukseen, jotta kaikki johdot tulee oikeille paikoilleen.

Tarjoa!

*****
  • Matkailija
  • Viimeksi paikalla:28.10.2020 kello on 16:33
Vs: Truma DuoC etänäyttö
« Vastaus #1 : 13.06.2020 kello on 08:46 »
Jos arvaan oikein rakensit oman näytön tai integroit johonkin muuhun kokonaisuuteen. Miten anturi toimii, näen että vaihtajassa on paikka sille ja tappi joka ilmeisesti liikkuu - en ole asentanut vielä joten en näe sen käytöstä luonnossa - mutta onko anturi mikrokytkin vai magneettinen, esim. Hall-elementti?

*****
  • Matkailija
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:30.09.2020 kello on 16:21
Vs: Truma DuoC etänäyttö
« Vastaus #2 : 13.09.2020 kello on 11:30 »
Oho, empä oo kesän aikana ennättäny käydä foorumilla niin en oo huomannu sun viestiäsi. Sori siis pitkä vastausaika. Lähelle meni arvauksesi: mulla oli Neisamnnin ohjauspaneliin integroituna kaasupullonvaihtaja n näyttö, mut otaksuin että on niin vahnaa mallia ettei käy yhteen enää uusien vehkeiden kanssa. (Vanha kaasupullonvaihtaja siis purettu pois edellisen omistajan toimesta.) mutta kun tutkin kapistuksia, niin tosesin että ovat kytkennätlään identtiset. Siispä pölyt pois vanhan sisältä ja sehän toimi.  Toi vaihtajan ”sensori” on pelkkä mikrokytkin, joka on ON-asennossa kun varsinainen pullo on käytössä (ja näytön ”varapullo”-ledi ei pala) ja OFF-asennossa kun menee varapullon puolelle, ja näytön valo syttyy. Sinne tulee kolmaskin karva ja toi on mittarilla mitattuna vaihtokytkin, mutta kun koitin mittarilla niin toi näyttö eu käytä sitä kolmannen karvan signaalia yhtään mihinkään. Ehkäpä käytössä jossakin monimutkaisemmassa näyttöpaneelissa.

*****
  • Matkailija
  • Viimeksi paikalla:28.10.2020 kello on 16:33
Vs: Truma DuoC etänäyttö
« Vastaus #3 : 13.09.2020 kello on 13:09 »
Kiitos analyysistä, voin nyt viritellä siihen kohtaan joko mekaanisen tai hall-kytkimen, jälkimmäinen taitaa olla nykyisin jo helpompi tapa. Ajoitus oli oivalinen, huomenna on aika varattuna kaasupajalle DuoControlin putken kiinniruuvaukseen ja vuototarkistukseen. En vielä tarjoa paneelista mitään koska en toistaiseksi olisi lämmityselementtiä asentamassa ja sitähän tuo paneeli pääasiassa ohjaa, pullovaihtaja pitää kääntää kuitenkin käsin. Voi olla että tyydyn pelkkään merkkivaloon.

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux


Sivu luotiin 0.041 sekunnissa. 33 kyselyä tietokannasta.