Forum > Kaasulaitteet

Kaasulämmittimen keraamisten levyjen vaihto?

(1/1)

hassu:
Moi,

Ehkä tämä olisi paremmin kuulunut tuonne Terassit ja pihat puolelle, mutta siirtäkää moderaattorit jos näette tarpeelliseksi.

Kysymykseen, voiko tuollaisen kaasulämmittimen keraamisia lämmityselementtejä vaihtaa?

Lämmitin on vastaava kuin vaikkapa tämä: https://www.motonet.fi/fi/tuote/384458/Emax-kaasulammitin-41-kW, itselläni kyllä Nor-Varm merkkinen, mutta jokseenkin nuo ainakin samalta näyttää lähes kaikki.

Nyt kun laittaa lämmityksen 2/3 teholle, niin se kakkostehon paneeli (vasemmanpuoleinen) alkaa hetken kuumennuttuaan "väpättää", näyttää siltä että se päästää jostain tuon panelin ohi hieman kaasua joka leimahtelee heti panelin yläpuolella. Paneelista on murentunut hieman paloja sekä ylä että alareunasta.

Onko tuollaista siis mahdollista itse vaihtaa tai vaihdattaa jossain? Eihän tuollainen uusikaan paljoa maksa, mutta ei nyt haluaisi nakata roskiin muuten toimivaa peliä vain yhden toimimattoman laatan takia.

mjo33400:
Yhden aikanaan korjasin reunoista jollain tuon tyylisellä aineella. >https://www.k-rauta.fi/tuote/tulenkestava-tiivistemassa-casco-heat-1500-c-musta-300ml/7311980118078?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwhZr1BRCLARIsALjRVQPZGNqyx6TVXiTOhWp5y3mQR22WYDxiNO2lXO91u3Wx8UIHpTNYSQQaAk4jEALw_wcB

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View