Tekniikkakeskustelut > Terassit ja pihat

Terassin lattia

<< < (2/3) > >>

HiTec:
Muoviset trukkilavat olleet aivan loistavia! Irroittavat just sen n. 10cm maasta, jolloin maakylmäkään ei silleen vaivaa ja muovisena ei myöskään kapillaarisesti kosteus sieltä maasta mihinkään kiipeä. Kuljetuksenkin suhteen nuo lavat ovat melko keveitä ja menevät sisäkkäin, jolloin ne eivät vie myöskään tilaa kovin paljoa. Tuohon lavojen päälle sitten mitä lattiaa haluaakaan, meillä oli teltan sisällä OSB-levyt lattiapintana, joiden päällä ihan vaan tavallisia mattoja Thumb

Aakku:

--- Lainaus käyttäjältä: HiTec - 27.04.2020     kello on 16:04 ---Muoviset trukkilavat olleet aivan loistavia!

--- Lainaus päättyy ---
Missäs tuollaisia myydään ja mitä lie mitat...?

99:

--- Lainaus käyttäjältä: hassu - 27.04.2020     kello on 15:48 ---Mites on testi toiminut? Onko ollut hyötyä?

--- Lainaus päättyy ---

Näin subjektiivisena kokemuksena tuntuis toimivan tarkoitetulla tavalla, ei vedä/hohka kylmää jaloissa, ja koirakin makoilee enemmän lattialla.

Niin, ja maakosteudesta ei ole kyse, terassin alapuoli on hengittävä ulkoilmaan (terassilaudat on n.10-30cm maanpinnan yläpuolella)

megaman:
Mulla talviteltassa routamatto ja sen päällä terassimatto. Ja alta löytyy oikea terassi, on 30-40 cm maasta irti ja kansi kakkosnelkuista. Vaunun ja teltan lattiat suunnilleen samassa korossa.

HiTec:

--- Lainaus käyttäjältä: Aakku - 27.04.2020     kello on 16:27 ---Missäs tuollaisia myydään ja mitä lie mitat...?

--- Lainaus päättyy ---

Itse hain Zymoteciltä Riihimäeltä käytettyjä muovisia kuormalavoja. Itsellä tuo etuteltta on 260 leveä, niin siihen sopi mainiosti tuollainen vakio-rak.levy 120x260. Ja noita lavoja mulla on kahta eri kokoa, 80 ja 100 leveitä, molemmat 120 pitkiä => 2xpieni + 1xiso = 260 = juuri tuon rak.levyn mitat. Noita 3xlavan "palikoita" sitten tarvittava määrä peräkkäin ja Vot! Yhtenäinen lattia koko teltan mitalta Thumb

Tietty kaposempaan 240 telttaan pari tuollaista 3xlavan "palikkaa" vierekkäin on just 240 ja taas jokunen peräkkäin ihan tarpeen mukaan, montako rak.levyllistä tuota teltan lattiaa sitten on :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View