Karavaanarin keskustelut > Tarinoita Suomesta ja maailmalta

Matkailu näin Koronan aikana

(1/4) > >>

ajuri:
Nyt kun liikkumista rajoitetaan, niin missä vois asuntoautolla liikkua? Loma alkaa pääsiäisestä 3 viikkoa. Olisko vinkkejä mihin voisi esim. Itä suomen alueella  retkeillä? Jotain täytyisi keksiä, seinät kaatuu kyllä päälle jos ei mihinkään lähde.

armas ujomieli:
https://www.luontoon.fi/
Näitä paljon harrastellut. Polut ja pitkospuut sentääs taitaa pysyä auki ja parkkipaikoilla hyvä yöpyä Thumb

Rauzi:
Retkikartta.fi
Tulikartta.fi
Laavu.org
Luontoon.fi
Retkipaikka.fi
Park4night.com

Noista on hyvä alkaa, no sitte googlemapsissa puskaparkkikartta, ja kunnilla ja muillakin tahoilla on paljon tietoa. Esimerkkinä Mikkelin laavut.
https://hallinta-mikkeli.kunta-api.fi/wp-content/uploads/2018/07/Mikkelin-alueen-laavu-ja-kotakoonti-29.6.2018.pdf

Hesus:
Kyllä mulla jäi talvilomalta vaunuilut vaunuilematta, ihan henkilöautolla käytiin muutamalla lähialueen luontoalueelle.

Moraalisesti hyvinkin arvoluttavaa toimintaa lähtee nyt kauemmas kotipaikalta.
Korona kun iskee jossain puskassa keskellä korpea ja yötä, niin eipä taida häävi tilanne olla. Riippuu tietysti kuinka rajut oireet kellekin iskee.

Se nyt vaan on kärsittävä, että tää harrastus on tämän kevään osalta jäissä. Lisää rajoituksia tulee varmasti jos kuivuvat tiet houkuttelevat jonot matkailuautoja ja vaunuja teille ja puskiin.
Omaan napaan tuijottajia tämä ei tietenkään haittaa.

ktako:

--- Lainaus käyttäjältä: ajuri -  1.04.2020     kello on 08:04 ---Nyt kun liikkumista rajoitetaan, niin missä vois asuntoautolla liikkua? Loma alkaa pääsiäisestä 3 viikkoa. Olisko vinkkejä mihin voisi esim. Itä suomen alueella  retkeillä? Jotain täytyisi keksiä, seinät kaatuu kyllä päälle jos ei mihinkään lähde.

--- Lainaus päättyy ---

Näinä synkkinä aikoina on kyllä suuri riski joutua koronaraivon kohteeksi, kun matkamökillä cruisailee. Ainakin suivautuneita katsaita kerää. Ei olla ainakaan millään pakollisella asialla, vaan pelkällä hupiajelulla. Ehkä ois viisainta hurauttaa suoraan tuttuun puskaan ja viihtyä siellä. Naapurikin tuossa lähti ylläkselle mökille. Ei kuulemma erotu Niin massasta kun henkilöautolla liikkuu. Itsellä oli myös suunnitelmissa lappiin matkamökillä, mutta eipä kehtaa lähteä. Ja jos vielä sattuu sairastumaan saattaisi kuljin jäädä sinne muun riesan lisäksi ja paluukyyti vielä matti Makkosen mustalla pirssillä:(

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View