Karavaanarin keskustelut > Tarinoita Suomesta ja maailmalta

Sairastuitko hysteriaan.

<< < (2/29) > >>

Yrjö:
  Ei vielä hysteriaa eikä koronnaa.
  Ehkä ensi lauantaina tuun Espooseen, saattaa kuitenkin olle että Erkki 90 v. ei ota vastaan vieraita, kun on riskiryhmää ikänsäkkin puolesta?
  Meille vanhoille ja sairaillehan tämä voi olla se viimeinen tauti? Niinhän se hyvä onkin, tulee tilaa, eikä eläkkeitäkään tarvii maksaa.
  Tässä joku päivä sitten oli tietoo, että Italiassa ei yhtään alle 50 vuotiasta ole kuollut?

Arska:
En ole minäkään hysteriaan sairastunna, yksi ainakin orgissa on. Mielenkiintoinen artikkeli oli ja ihan hyvä että oli oma ketju tälle.

vesako:
Empä ole hysteriaan sairastunut vaikka riskiryhmään kuulunkin.
Minä kun olen testamentannu ruumiini tieteen käytettäväksi,
niin hyötykäyttöön menee.

Alan:
Näemme seuraavien kuukausien aikana, olivatko toimet ennen koronaepidemiaa hysteriaa vaiko varautumista (ja kuinka riittävää sellaista).

Hirveästi en uhoaisi suuntaan enkä toiseen.

Lerssinen:
Ainakin sekaisin on ihmiset saatu, tuntematon kun pelottaa aina.

Ei kovin kauheasti vaikuta meikäläisen elämään kun en muutenkaan näe muita ihmisiä kuin kerran viikossa kauppareissulla ja senkin voin venyttää kahteen viikkoon, ensi viikolla pitää käydä joten pitänen peräti hanskoja kaupassa. Se onkin eri juttu mihin rouvan työ vie, alkuviikon saa olla ainakin kotosalla.
On omat vedet ja systeemit joten en suuremmin panikoi mutta muutamia vuosia ajatuksissa pyöritelty maakellari toki saa hieman lisäinspiraatioita tällaisista.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View