Karavaanarin keskustelut > Tarinoita Suomesta ja maailmalta

Sairastuitko hysteriaan.

(1/29) > >>

Rauzi:
Hysteria tekee paljon enemmän vahinkoa kuin flunssa.

https://jpkoskinen.wordpress.com/2020/03/06/joukkohysterian-anatomia/?fbclid=IwAR1HUxqvxf-GVC5_NTXRPr54BcVGcpOgHwiuHI76VAOETfmmld2QILdjM5A

mjo33400:
Otalammella ei ole hysteriaa, täällä se on pullotettu.


Captainkidd:

--- Lainaus käyttäjältä: Rauzi - 15.03.2020     kello on 10:10 ---Hysteria tekee paljon enemmän vahinkoa kuin flunssa.

https://jpkoskinen.wordpress.com/2020/03/06/joukkohysterian-anatomia/?fbclid=IwAR1HUxqvxf-GVC5_NTXRPr54BcVGcpOgHwiuHI76VAOETfmmld2QILdjM5A

--- Lainaus päättyy ---

Tuon saman lainauksen,  jpkoskinen.wordpres s.com , keskeisen sisällön julkituominen on hyvä. Kirjoitin samantyyppisen mielipiteen ilman lukuja etuteltan puolelle, sopiihan se tännekin ja hyvinkin oman uuden otsikon alle.
Komppaan Rauzia ja toivon medialta lisää realismia, ei hysteriaa.

Mautoilija:
Median realismilla ei ole mitään merkitystä. Nyt on kyse ihmisten typeryydestä.

MRi:
Media repii aina aiheesta kuin aiheesta raflaavat otsikot. Elämme toki poikkeavia aikoja ja aiheeseen on jokaisella oma mielipide. Mitä pitäisi tehdä, olisi pitänyt tehdä tai jättää tekemättä. Oma järjen ja maltin käyttö on silti enemmän kuin suotavaa. Vessapaperin hamstraus on hyvä ääriesimerkki tuosta joukkohysteriasta.

Captainkiddin postauksen jälkeen piti käydä mielenkiinnosta etuteltan puolella. Siellä käytyyn keskusteluun aasinsiltana se, että onneksi ei ole Rinne enää pääministerinä johtamassa hallitusta.

Meidän onni Suomessa on ollut se, että ollaan sijaintimme vuoksi syrjässä ja virus on tullut tänne viiveellä. Päätöksenteossa on voitu hyödyntää muiden maiden kokemuksista saatu tieto.

Mielenkiintoista nähdä missä vaiheessa tämä alkaa normalisoitua. Ja missä vaiheessa tulee karut faktat mikä oli tämän tivolin hinta ja vaikutukset talouteen maailmalla, Suomessa, yrityksille ja kuluttajille.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View