Tekniikkakeskustelut > Terassit ja pihat

Etuteltan matto.

<< < (2/3) > >>

seppoko:

--- Lainaus käyttäjältä: ajuri - 26.02.2020     kello on 09:57 ---Meillä kanssa samaa ongelmaa etumaton kanssa.  2 kautta kesti etumatto joten kuten, rispaantui pitkältäsivulta aivan surkeeksi. Olisko heittää ehdotusta mistä löytyisi hyvä ja kestävä
matto, mikä ei lähde purkautumaan. Jospa jollain olisi hyväkin mattoversio omassa käytössä. Tuntuu hiukka siltä kun niitä nyt on hiukka katsellut, että aika heikon oloisia ovat.

--- Lainaus päättyy ---

Mulla on tuonnäköistä mattoa, jonka Ossi linkkasi. Siihen tuli rispaantumisongelma a, kun piti päästä ottaa paikkamateriaalia. Mutta kanttasin sen ilmastointiteipillä . Hyvin ovat kestäneet paikat ja kanttaus. Luulen, että matto on 80-luvulta. Uutta en osta vielä pitkään aikaan.

ajuri:
Joo tänpäivän tavarat kyllä tehty kertakäyttöisiksi aika pitkälti. Ihan sama mitä hankkii, niin hintakaan ei ole mikään tae laadulle. Vanhat on tehty kunnolla.

megaman:
Rautakaupan metritavarana myytävää parvekemattoa on tullut aina käytettyä. Neulaset toki tarttuu, kun koira niitä jaloissaan tuo, mutta makitan pienellä lehtipuhaltimella lähtee irti aika tehokkaasti. Se on toi puhallin sellanen kampe, että ilman en olis...  8)

Meillä siis jatkuva leiri. Terassin päällä pakkasmatto ja sen päällä parvekematto. Sen päällä kulkuteillä vielä irtomattoja erikseen. 320 talviteltta ympäri vuoden.

Ossi66:

--- Lainaus käyttäjältä: ajuri - 26.02.2020     kello on 10:15 ---Ossi tilasitko tuon vai löysitkö  jostain Suomen liikkeestä?

--- Lainaus päättyy ---

Silloin 2006 ostettiin Viitamaa Caravanin rullasta tarpeellinen pituus

99:
Minulla on pari tämmöistä:
https://www.ikea.com/fi/fi/p/hodde-matto-kudottu-sisae-ulkokaeyttoeoen-harmaa-sisae-ulkokaeyttoeoen-musta-20298797/

Ei tartu roskat, helppo lakaista.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View