Tekniikkakeskustelut > Vetoautot

Webasto TT-V

<< < (2/3) > >>

k69:

--- Lainaus käyttäjältä: Reissaaja80 -  8.01.2020     kello on 14:24 ---Veikkaisin, että lähtee päälle jokaisesta startista, eli ei hyvä jos paljon pätkä ajoa. Ja saahan sen päälle kellosta tarvittaessa, jos on kylmä.

--- Lainaus päättyy ---
Alle +4 ulkolämpötila ja koneen lämpö raja arvoa en nyt muista, niin auton äly laittaa webaston päälle. Ongelma on just toi pätkä ajo. Napista sisältä saa tarvittaessa päälle jos haluaa, tietysti ilmasto tekona vois jättää auton tyhjäkäynnille webaston käydessä kun käy jossain sisällä asioilla ;D. Auto on jaguar s type 2.7d.

Karabiilisti:
ennen auton sammuttamista kun nappaa napista liekin kuvasta niin jääpi lämmitin palamaan sillä aikaa kun kaupassa käyt.

k69:

--- Lainaus käyttäjältä: Karabiilisti -  8.01.2020     kello on 19:29 ---ennen auton sammuttamista kun nappaa napista liekin kuvasta niin jääpi lämmitin palamaan sillä aikaa kun kaupassa käyt.

--- Lainaus päättyy ---
Riippuupi hiukan matkasta/ajasta toi ajon aikanen, ideana tässä ois saada lyhyet poltot pois kokonaan. Likaantuu koko vehje vaan turhaan esim. ajaessa parkkikselta kellarin ovelle, ei siinä webastoa tarvitse väylän käskemänä tai napista painaen.

Karabiilisti:
joo...ellei kojetaulun telkussa ole rastia josta sen saa pois (ainakin fordeissa on sellaasia) (ja jagget on ainakin tietyt vuosimallit ford sukusia) niin sitten näppärä kaveri tekee kytkimen/releen ohjausjohtoon.

Tosin on tullut ajeltua parikymmentä vuotta tuollaasella automaatti ohjatulla eberi/webastoilla ja ei lyhyistä päräyksistä ole havaittavaa haittaa ollut. Kunhan saa välillä myös pitkääkin matkaa/polttoa.

HiTec:
Ja jos on puhtaasti palavaa My Dieseliä tankissa, niin aina vaan vähempi siitä on weballekaan mitään haittaa Thumb

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View