Forum > Lappi

Lapin halpamatkailu

(1/12) > >>

palokurki:
Missä onnistuisi Lapin hiihtokeskuksissa halpa majoitus? Jos majoittuu jossain puskassa, niin viikon aikana tulee kuitenkin tarve ainakin vedelle ja kemsan tyhjennykselle. Eikä saunakaan olisi pahitteeksi parina iltana.
Nuo karavaanialueiden ~50€ vuorokausihinta on minusta ryöstöä.

ktako:
Eipä taida tuon halvemmlla yö hiihtokeskuksissa irrota. Levin gondoli parkissa yö ei maksa mitään ja läheisestä st1 huoltamosta saa vettä sekä wc:t käytettävissä. Levilehtoon voi käydä tankit tyhjentämässä ja vesityksenkin saa, tosin maksaa jonkin verran, viimeksi pari vuotta sitten 10 ottivat. Gondoliparkissa myös sähkötolpat, mutta en ole varma mistä niihin saa avaimet. Gondoliasemalta kannattaa kysellä. saunakin löytyy spasta :)

pamaus:

--- Lainaus käyttäjältä: palokurki - 26.12.2019     kello on 09:42 ---Missä onnistuisi Lapin hiihtokeskuksissa halpa majoitus? Jos majoittuu jossain puskassa, niin viikon aikana tulee kuitenkin tarve ainakin vedelle ja kemsan tyhjennykselle. Eikä saunakaan olisi pahitteeksi parina iltana. uo karavaanialueiden ~50€ vuorokausihinta on minusta ryöstöä.

--- Lainaus päättyy ---

Olen kyllä ihan samaa mieltä, 50 € yöstä on kyllä  liikaa, mutta näin se nyt vain on.

Rukalla oli muistaakseni 58 € yö.  Rukan lähellä Iisakki Village oli 22 € yö plus 6 € sähkö, Rukalle 6 km

https://www.ruka.fi/ruka-safaris/iisakki-village-leirintaalue

Nyt huomenna juuri lähdössä Rukalle, niin rinteen vierestä 8 henk. mökin vuorokausi hinta oli 80 € yö.

armas ujomieli:
Parkkipaikoilla tullut paljon yövyttyä. Ottanut vettä mukaan viikon tarpeiksi ja käynyt uimahalleissa ja kylpylöissä. Toki välillä alueillakin, esim. Kattivankkuri 28€ muistaakseni. Hetassa oli 23€ ja Pikku-Syöte samaa sarjaa. Saariselän Panimo Pub edukas sauna n. 5€. Levin kylpylässä aamu-uinti 6 egee.

Vaeltaja:
Hommaa toinen kasetti kemssaan vaihtokasetiksi. Sen avulla saat lisä aikaa, että ehdit löytää kaseteille tyhjennyspaikan. Juomavettä on paljon helponpi saada melkein kaikilta huoltoasemilta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View