rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Webasto Air Top Evo (40)?  (Luettu 498 kertaa)

*****
  • Karavaanari
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:11.11.2019 kello on 08:20
Webasto Air Top Evo (40)?
« : 11.07.2019 kello on 22:36 »
Tässä pohtiessa matkailuauton vaihtoa retkuiluautoon, on tullut törmättyä yksilöihin, joissa Truman sijasta lämmityslaitteena onkin ollut itselle vähän oudompi vaihtoehto, Webasto. Löytyy tuo toki nykyisestäkin ajokista, mutta pääasiassa moottorin lämmitykseen käytettävänä versiona. Ehkä sillä siitä onkin muodostunut itselle lähes kirosana ja tää ”Air Top Evo” herättää vähän epäilyksiä...

Kaverina Webastolla on jokin Whalen boileri vedenlämmitykseen. Mobile.de:n autoissa näitä Webastoja on näkynyt enemmänkin, vielä maininnalla ”automatic altitude adjustment”, kuten tämä yksilö, mitä mekin käytiin katsomassa. Onkohan tää nyt jokin erityisesti Keski-Euroopan juttu? Vai onko jollain näistä ja näiden toimivuudesta Suomen oloissa kokemuksia?

Sen verran vielä omia käyttötottumuksia avatakseni, että yöpymisistä 7/10 on sähköroikan päässä, joten sinänsä esim. akun kesto ei arveluta. Tosin toi boileri on kyllä meille turha kapistus, kun nykyisessäkään autossa ei olla kertaakaan suihkuteltu ja eipä kyllä vedet ole yleensä käytössä muutenkaan.

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux


anything