Tekniikkakeskustelut > Terassit ja pihat

"koira-aitaus"

(1/4) > >>

mattivo:
Millaisia aitoja olette rakentaneet koirille,tarkoitus aidata pieni alue markiisin alle,noita lehtikompostipalois ta olen nähnyt tehdyn,mutta kun säilytystilat muutenkin rajalliset.ajatukse na esim muoviverkko,lankaverkko yms ja vaikka jotkut alumiinitangot jotka lyödään maahan tietysti markiisin jalkojakin voisi käyttää kiinnitykseen.Tansk assa tälläisiä näki,mutten ole näjnyt myytävänä aitaa.

seppoko:
Monta vuotta jo ollut kompstiverkoista tehty aitaus. Säilytän matkan aikana pyörätelineessä telineen ja takaseinän välisessä tilassa telineeseen kiinnitettynä.

Eppe:
Meillä on käytössä pari pentuaitausta. Helppoja kasata sopivan kokoiseksi ja kasattuna näppärä kuljettaa. Koira on ainakin vielä pysynyt hyvin aitauksessa.
Matto on nostettu ylös auton helman kohdalla, jotta koira ei livahda auton alta seikkailemaan luvatta...


https://www.google.fi/search?channel=new&espv=1&q=pentuaitaus&tbm=isch&source=univ&client=ms-opera-mobile&sa=X&ved=2ahUKEwjV7tyyj4XjAhUipIsKHZIqDewQsAR6BAgGEAE&biw=1100&bih=1529

tsahkali:
On se aitaus millainen tahansa, sitä pitää säilyttää jossain matkan aikana.
Kompostiverkot on hyviä, eikä maksa maltaita.
Jos ei ole pyörätelinettä tai vetokoukkua, sitten on tietysti hankalampaa,
vaan noin pienelle kuormalle telineen tekeminen ei ole vaikeaa...

Jepukka:
Jossain näin työmaa aidasta semmoisesta punaisesta muovisessa tehdyn aitauksen. Hyvä ajatus kun voi rullata mutta kovin tukeva se ei ollut.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View