Forum > Kaasulaitteet

Kaasuhälytin Sunwind iSens

(1/2) > >>

hemppat:
Hankin moisen vempeleen lähinnä luvatun 10v pitkän paristokeston vuoksi. Onko moisesta kellään kokemuksia? Kyllä se reagoi testiin eli hengitysilman ja sytkärikaasuun. Onko patterinkesto (litium?) uskottava, onhan noita palohälyttimissä. Edellinen hälyttimeni kyllä imi halukkaasti virtaa joten se kytkettin päälle tarvittaessa.

mjo33400:
Laita mittari ( A ) pariston johdon väliin niin asia selviää.

hemppat:
Vehje ei ole avattava, joten pariston ehtyessä se on kaiketi avattava väkivalloin. Käyttöohje tähdensi ettei sitä turhaan testailla sillä se kuluttaa paristoa.
Varoitusääni oli turhan hento piipitys ja käyttöohjeesta selvisi että laitteen logiikka ei reagoi hitaaseen kaasumäärän nousuun vaan pitää olla voimakas vuoto. No huh, miten nuo vuodot lienee, auton sisällähän ei ole letkuja vaan putkiliitoksia jotka luullakseni innostuvat lähinnä hieman vuotamaan. Palautin vehkeen takaisin kauppaan ja hankin perinteisen vempaimen.

mike:
Kuinkahan tuo litiumi kestää kunnon pakkasia vai pitääkö otta lämpimään talveksi?

hemppat:
Kyllä se säilyy pakkasessa eli toipuulämpimässä kuten puhelinmen akkukin. Lämpimässähän sen tulee toimiakin kukan nyt kaasua pakkasessa käyttää. Tosin kaasu voi vuotaakin kylmäss.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View